Garland U-Vuodesohva Oikea

- Vaaleanharmaa

Klikkaa AR-painiketta ja koesisusta kotiasi!
Tuotteesta
Kohokohdat

Garland on tyylikäs U-sohva, josta saa käden käänteessä tehtyä lisävuoteen kahdelle hengelle. Tilavalta sohvalta löytyy paikka jokaiselle perheenjäsenelle. Divaanin ja avopäädyn sisällä on säilytystilaa peitteille ja tyynyille. Mukavalla sohvalla on miellyttävä sekä istua että nukkua. Sohva on verhoiltu kestävällä huonekalukankaalla.

  • U-Vuodesohva Oikea säilytystilalla.
  • Sohvaa on saatavana usean värisenä, sekä oikea- että vasenkätisenä.

Sohvan piiloon jäävät osat, pehmusteiden takaosat sekä ulosvedettävä osa on verhoiltu ohuemmalla mustalla tai harmaalla kankaalla, joka poikkeaa väriltään ja rakenteeltaan sohvan muusta verhoilukankaasta.

Hoito-ohje

  • Pidentääksesi sohvan käyttöikää, suosittelemme, että käsittelet kankaan suoja-aineella ennen sohvan käyttöönottoa. Mahdolliset tahrat on tällöin helpompi poistaa. Suojaa ja puhdista sohvasi tekstiilisuojalla ja puhdistusaineella, niin se säilyy puhtaana ja raikkaana pitkään!

Garland sarjaan kuuluu klassisia kangassohvia. Edulliset sohvat ovat kaikkea, mitä sohvalta voit odottaa – muodoiltaan kauniita, kutsuvia, istuinmukavuudeltaan erinomaisia. Sarjan sohvat tunnetaan skandinaavisen yksinkertaisista, suorista muodoistaan, joten ne on helppo sijoittaa tilaan kuin tilaan. Sohvia on saatavana verhoiltuna sekä kankaalla että huonekalusametilla. Värivaihtoehtoja on useita.

Tuotetiedot
Tuotetiedot
Toimitus
Asiakaspalvelu
Tuotemerkki
Kampanja
1 049
,
90
Maksa osissa, alk.: 39,00/Kuukausi
7% lisäalennusta! Koodi:
3d 10h 13m 34s
Toimitetaan n. 5-10 arkipäivässä
Hintatakuu
10 vuoden takuu
Edullinen rahti
Värin nimi:Harmaa
Ruskea
+ 0,00
Tummanharmaa
+ 0,00
Harmaa
+ 0,00
Sininen
+ 0,00
Musta/Tummanharmaa
+ 0,00
Ei sisällyLisäosa
Katso 2 vaihtoehtoa
Lisäosat