Sohvat

0 kpl tuotetta
Kampanja
Hakusi ei tuottanut tuloksia. Poista hakuehtoja tai tyhjennä hakukenttä ja aloita alusta.

Etsitkö edullista sohvaa, mutta et halua tinkiä laadusta? Siinä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan! Trademaxin verkkokaupasta löytyy edullisia sohvia jokaiseen olohuoneeseen. Sohvan tarkoitus on olla käytössä monia vuosia, joten on tärkeä valita sohva, jossa on kulutusta kestävä kangas ja laadukas kylmävaahtopehmuste. Etsitpä sitten sohvaa, jossa on irtopäällinen tai säilytystilaa, löydät sen meiltä. Valikoimassamme on myös valmiita sohvaryhmiä.

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia

Miten puhdistan sohvasta tahroja?

Muista aina tarkistaa, mistä materiaalista sohvan verhoilu on valmistettu, ja lue pesuohjeet. Jos sohvassasi on irrotettava verhoilu, voidaan se yleensä pestä pesukoneessa. Nahkasohvalta tahran voi poistaa pyyhkimällä kostealla liinalla. Jos sohvassasi on kiinteä kangasverhoilu, on sohva luultavasti pesetettävä asiantuntijalla. Joskus tahran saa poistettua höyry- tai tekstiilipesurilla.

Kuinka kauan sohva kestää?

Kannattaa valita sohva, jossa on kestävä verhoilukangas. Tällaisilla kankailla on korkea martindalearvo. Kankaat, joilla on martindalarvo, ovat käyneet läpi testejä, joilla mitataan kankaan hankauksenkestoa. Mitä suurempi (30 000+) arvo on, sitä paremmin kangas kestää. Sohvia, joiden kankaan martindale on 30 000, käytetään yleisesti julkisissa tiloissa. Kotikäytössä tällainen sohva kestää erinomaisesti. Jos valitset sohvan, jossa on kylmävaahtopehmuste, myös se pidentää sohvan käyttöikää. Kylmävaahto on erittäin joustavaa materiaali, jossa on erinomainen palautuvuus. Sohvaa pidetään laadukkaana, jos sen pehmusteiden kylmävaahdon tiheys on vähintään 30-35 kg. Trademax antaa sohvilleen (rungoille ja jousille) jopa 10 vuoden takuun.

Miten voin huoletta ostaa sohvan netistä?

Tutustu rauhassa Trademaxin valikoimaan ja löydä itsellesi ja kotiisi sopiva sohva. Joistakin sohvamalleista on saatavana kangasnäytteitä, joita voit tilata kotiisi. Näin voit tehdä ostopäätöksen kaikessa rauhassa. Jos et ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen meille. Meillä on 14 päivän palautusoikeus.

Jos sinulla on kysyttävää, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään sohvan valinnassa.

Minne sohva kannattaa sijoittaa?

Älä sijoita sohvaa ihan kiinni seinään, sillä se saa tilan näyttämään ahtaammalta kuin mitä se oikeasti on. Sohva kannattaa siis sijoittaa noin 10 cm:ä irti sen takana olevasta seinästä. Sohvan takana olevaan tyhjään tilaan muodostuva varjo saa tilan näyttämään suuremmalta ja avarammalta.

Miten suuri matto sohvan alle?

Nyrkkisääntö on, että matto ei saa olla sohvan pituutta lyhyempi. Maton on hyvä olla niin suuri, että se ulottuu molemmilta sivuilta noin 40 cm sohvan yli.

Mitä tarkoittaa sohvan syvyys?

Sohvan syvyys mitataan sohvan etureunasta sen selkänojan takareunaan. Sohvan istuinsyvyys on mitta istuintyynyn etureunasta selkänojapehmusteen etureunaan. Mitä pienempi syvyysmitta on, sitä pystymmässä asennossa sohvassa istutaan. Jos pidät ns. löhöilysohvasta, kannattaa silloin valita sohva, jonka syvyysmitta on mahdollisimman suuri.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Kampanja