Halifax Porrasjakkara

Valkoinen Mahonki

Tuotenumero: 526969
Määrä
1

Tekniset tiedot

Mitat
Leveys40 cm
Pituus40 cm
Korkeus40 cm
Syvyys38 cm
Materiaali
MateriaaliMassivt ugnstorkat Mahogny
Yleistä
TuotemerkkiBloomington
SarjaHalifax
Värin nimiValkoinen
Väri
Jalkojen väri
KäsinojaEi
TyyliAjaton
UlkonäköBetoni

Tuotetiedot

Halifax on klassinen huonekalusarja, jonka suunnitteluun haettu inspiraatiota rannikolta ja Ranskan maaseudulta. Viehättävä ja tyylikäs Halifax sopii erinomaisesti nykyaikaiseen kotiin. Halifax-huonekalut ovat valkolakattuja ja sarjasta löytyy kalusteet ruokailutilaan, olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen. Sarja on valmistettu ammattitaitoisten puuseppien käsityöllä, mikä näkyy huonekalujen yksityiskohtien suunnittelussa ja laadussa. Huonekalut ovat suunniteltu kestämään vuosia.

Halifax porrasjakkara on tukeva ja sitä voi käyttää esimerkiksi korkean sängyn vieressä helpottamaan lasten ja kotieläinten pääsyä sänkyyn ja siitä pois. 

Tuotetiedot
Tämä tuote on valmistettu sertifioidusta mahongista. Puumateriaali uunikuivataan ennen tuotantoa, puun halkeilemisen estämiseksi. Mahonki pohjakäsitellään, maalataan ja lakataan kestävän pinnan aikaansaamiseksi. Puu on elävä materiaali ja se elää ympäristön ilmankosteudesta riippuen. Jos ilma materiaalin ympärillä on kosteaa, puu laajenee hieman ja jos ilma materiaalin ympärillä on kuivaa, puu vastaavasti kutistuu hieman.  

Tuotemerkki

Bloomington

Tarvitsetko apua?

Soita meille 075 325 1500

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua

Aukioloajat:

  • Maanantai - Perjantai
    klo 10:00 - 15:00

Suositellut tuotteet

Saman sarjan tuotteet