Divaanituoli

56 kpl tuotetta
1182384(2).jpg
Kampanja

Taisteletteko sinä ja kumppanisi siitä, kumpi saa istua sohvan divaaniosassa? Oletko aina toivonut leposohvaa, jossa voit rentoutua? Me Trademaxilla olemme sitä mieltä, että aina on hyvä yhdistää elämän parhaat asiat, ja siksi valikoimamme kuuluu divaanituolit ja leposohvat. Nämä huonekalut on täydellisiä vaakatasossa tapahtuvaan TV:n tai elokuvan katseluun, rentoutumiseen ja hyvän kirjan lukemiseen. Mikään ei voita niitä päiväunipaikkana.

Nojatuoli + jalkarahi = Divaanituoli

Divaaninojatuoli on ehkä pitkä ja hankala sana, mutta sen merkitys on aivan upea. Kaunis ja uskomattoman mukava nojatuoli, jossa on syvä istuinosa, joka tarjoaa vaakatasossa olevan loikoilupaikan. Divaanituoli on kuin yhdistetty nojatuoli ja jalkarahi, mutta josta kuitenkin puuttuu tuolin ja rahin välille muodostuva väli – loikoilua rakastavan unelmahuonekalu siis. Divaanituoli sopii erinomaisesti yksittäin vaikkapa lukunurkkaukseen. Sen voi sijoitta myös osaksi suurempaa sohvaryhmää. Divaaninojatuoli antaa sisustukseen persoonallisuutta ja luonnetta, se henkii ylellisyyttä ja eleganttia tunnelmaa. 

Divaanituolien lisäksi valikoimaamme kuuluu laajalti erilaisia leposohvia – matalia huonekaluja, jotka on suunniteltu erityisesti mukavaan makoiluun puoli-istuvassa asennossa. Tällainen suoralinjainen ja pelkistetty kaluste sopii erityisen hyvin moderniin kotiin. 

Edullista shoppailua verkkokaupassa!

Trademaxin verkkokaupasta teet edullisia hankintoja, saat laatua koko rahalla. Toimitamme tilauksesi tehokkaasti ja turvallisesti, ja tietysti myös edullisesti. Meillä on myös 14 päivän palautusoikeus, joten voit tehdä tilauksen turvallisin mielin.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Henkilöiden lukumäärä
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja