Howard-nojatuolit

18 kpl tuotetta
538411(1).jpg
Kampanja

Howard-nojatuoli on ajaton klassikko, joka sopii suomalaiseen olohuoneeseen vielä tulevaisuudessa. Howard-nojatuolit sopivat täysin yhteen skandinaavisen trendikkään sisustustyylin kanssa. Nojatuoleissa on upeita tarkoin mietittyjä yksityiskohtia ja niiden istuinpehmusteissa on täytteenä laadukasta kylmävaahtoa. Trademaxilta saat edulliset ja laadukkaat, tyyliltään klassiset Howard-nojatuolit. Nojatuoleista on saatavilla useita eri malleja, joten löydät valikoimasta varmasti tuolin, joka sopii sinun persoonalliseen makuusi ja tyyliisi.

Howard - ajaton klassikko

Howard-nojatuolit ovat klassisia nojatuoleja, jotka ajattoman ja ylellisen elegantin muotokielensä ansiosta sopivat moniin tiloihin ja sisustustyyleihin. Howard-nojatuolissa on miellyttävä istua ja se sopii niin eteisen kuin makuuhuoneen tai olohuoneen istuimeksi. Howard-sarjan kalusteet ovat olleet suosittuja jo vuosikymmenten ajan, sillä ne ovat taidolla valmistettuja ja tyyliltään ajattomia. Tiesitkö, että ensimmäinen Howard-sohva valmistettiin jo 1800-luvulla? Se siis todellakin on klassikko, joka kestää aikaa! Kalusteiden istuimet ovat istuinsyvyydeltään suuret. Pehmusteissa on kylmävaahtosisus, jonka ansiosta istuimet ovat napakat ja myötäilevät istujaa. Trademaxin valikoimasta löydät monia väri- ja kangasvaihtoehtoja, joten voit valita mallin, joka on juuri sinun makusi mukainen.  

Jos haluat saman tyylisen sohvan, on meillä laaja valikoima Howard-sohvia. Howard-nojatuoli sopii osaksi sohvaryhmää, mutta on edukseen yksinäänkin vaikkapa lukunurkkauksessa tai vierashuoneessa, tai ihan missä vaan. Howard-tuoli antaa tilalle viihtyisän ja kutsuvan ilmeen. Me Trademaxilla toivomme, että löydät valikoimastamme juuri oman makusi mukaisen Howard-nojatuolin. Tule tutustumaan verkkokauppamme valikoimaan!

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Henkilöiden lukumäärä
Toiminto
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Irrotettava kangas
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja