Klubituolit joka kotiin ja sisustukseen

110 kpl tuotetta
Kampanja
1296786(12).jpg
Suositut suodatukset

Klubituolit ovat merkittävä osa tyylikästä sisustusta, ja siksi myös lähellä sydämiämme täällä Trademaxilla. Klubituolit erottuvat edukseen nostaen tilan ilmeen uudelle tasolle. Yhdessä sohvan ja sohvapöydän kanssa niillä saa aikaan mielenkiintoisen oleskelukokonaisuuden. Trademaxilla on laaja valikoima eri tyylisiä tuoleja, joista löytyy sopiva malli joka kotiin ja sisustustyyliin. Meidän klubituolimme ovat laadukkaita ja mukavia, sillä mielestämme huonekalujen tulee olla samalla mukavia istua ja kauniita katsella. Trademaxilta löydät klubituolit verhoiltuna tyylikkäällä ja modernilla PU-nahkalla, ylellisellä sametilla sekä tyylipuhtaalla huonekalukankaalla joko mustana, harmaana tai tummansinisenä.

Klubituoli – ajaton klassikko

Klubituoli on klassikko, joka ei koskaan mene pois muodista, ja sopii moniin eri tiloihin. Klubituoleja voi nähdä niin historiallisissa pubeissa Englannissa, kauniissa kartanoissa ja tyylikkäissä hotelliauloissa, työpaikkojen vastaanottotiloissa, kirjastojen lukunurkissa ja modernien kotien olohuoneissa. Riippumatta siitä mihin tilaan klubituolin hankit, kerää tuoli varmasti katseita eikä sen tyylikkyys jää keneltäkään huomaamatta. Monet yhdistävät klubituolit klassiseen Chesterfield-tyylisiin, korkeaselkänojaisiin ja nappitopattuihin huonekaluihin, mutta tyylejä klubituolityylejä on myös muita. Trademaxilta löydät klubituolit niin topatuilla kuin sileillä selkänojilla. Riippumatta siitä minkä tyylisen klubituolin valitset, tulet nauttimaan tuolissasi monista mukavista ja rentouttavista hetkistä. Yhdistä tuoli halutessasi sohvaan ja luo näin kutsuva sohvaryhmä.

Klubituolin hoito-ohjeet

Huonekalut säilyvät siisteinä ja hyväkuntoisina, kun niitä hoitaa säännöllisesti. Hoitamalla klubituoliasi asianmukaisesti, pidennät huomattavasti sen käyttöikää. Kaikki Trademaxin valikoiman klubituolit on helppoja hoitaa ja puhdistaa imuroimalla, ja tarvittaessa tahrat voi poistaa pyyhkimällä kostealla liinalla. Toisin sanoen, hankkimalla klubituolin, voit olla varma siitä, että olet tehnyt kannattavan hankinnan, joka on helppohoitoinen ja josta on iloa moniksi vuosiksi eteenpäin.

 

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Jatkettava
Muoto
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Irrotettava kangas
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja