Mekanismituolit

123 kpl tuotetta
1703253(6).jpg
Kampanja

Kun haluat maksimoida mukavuuden, on mekanismituoli itsestään selvä valinta. Mekanismillinen nojatuoli on yksi maailman suosituimmista säädettävistä nojatuoleista, eikä suotta. Se on mukavuuden ihme, jossa voit itse valita millaisessa asennosta haluat kulloinkin rentoutua. Nojaudu taaksepäin, nosta jalat ylös ja nauti! Trademax on jo pitkään myynyt erilaisia recliner-nojatuoleja, joten valikoimastamme löydät eri malleja ja paljon värivaihtoehtoja. Valitse kankaalla tai nahalla verhoiltu sähköinen mekanismituoli tai pyörivä tai keinuva malli, ja luo itsellesi rento ja mukava keidas oleiluun.

Osta edullinen mekanisminojatuoli netistä

Pohditko kunnollisen nojatuolin hankkimista elokuva- tai olohuoneeseen? Nojatuoli mekanismilla on sopiva varsinkin TV:n ja elokuvien katseluun, sillä saat säädettyä katselu- ja kuunteluasennon juuri haluamaksesi. Kun kerran on istunut mekanisminojatuoliin, on enää vaikea tyytyä tavalliseen nojatuoliin. Eikä oman mekanismituolin hankkiminen ja ostaminen edes ole vaikeaa tai kallista, jos hankit tuolin verkkokaupasta. Trademaxin verkkokaupasta saat edullisia mekanisminojatuoleja, jotka ovat edullisuuden lisäksi myös laadukkaita ja tyylikkäitä. Haluatko kangas- vai nahkaverhoillun nojatuolin mekanismilla? Laajasta valikoimastamme löydät molempia. 

Tässä unelmatuolissa säädät selkänojaa taaksepäin juuri sen verran kuin haluat ja samalla nostat jalkatuen ylös. Voit säätää tuolia niin, että löydät täydellisen rentoutumisasennon vartalollesi. Mikäpä olisikaan mukavampaa kuin ottaa rento asento, sulkea silmät ja torkahtaa hetkeksi? Trademaxin valikoimassa on sekä sähkökäyttöisiä kuin manuaalisiakin recliner-tuoleja. Manuaalisesti säädettävien mekanismituolien sivussa on vipu, josta selkänojan kaltevuutta saa säädettyä varsin näppärästi. Valikoimassamme on myös tuoleja, joissa on niin sanottu kallistustoiminto, joka auttaa tuolista ylös noustessa. Nojaudu taaksepäin ja anna nojatuolin mukautua vartaloosi, kunnes löydät juuri kyseiseen hetkeen sopivan, täydellisen makuu- tai istuma-asennon.

 

Valitse oikeanlainen mekanismituoli

Meillä Trademaxilla on paljon erilaisia mekanismituolivaihtoehtoja. On pyörivää ja keinuvaa, tuolia jalkarahilla ja käsinojilla tai ilman, manuaalisesti säädettävää tai sähkökäyttöistä. Valitse itsellesi sopivin! Lisäksi löydät meiltä mallin, jossa on vain yksi käsinoja, joten tuolin voi liittää jatkoksi 2:n istuttavaan sohvaan. Osta lisäksi välipöytä ja sinulla on olohuoneessasi viehättävä, pieni sohvaryhmä kahdelle, jossa on juomateline. Ihan kuin elokuvateatterissa! Täydellistä rauhalliseen elokuvailtaan oman kullan tai parhaan ystävän kanssa! Tarvittaessa osat on helppo irrottaa toisistaan.

Olemme koonneet yhteen valtavasti erilaisia mekanisminojatuoleja. Tule tutustumaan ja löydä omaan makuusi ja kotisi sisustustyyliin sopiva tuoli. Tilaa haluamasi tuoli helposti verkkokaupastamme ja me toimitamme sen sinulle nopeasti ja turvallisesti, jotta sinä voit nauttia elämästäsi. Jos sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme!

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Pestävä
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Toiminto
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Irrotettava kangas
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja