Samettinojatuoli

178 kpl tuotetta
1006502(6).jpg
Kampanja
  • Sametti

Haluatko sisustaa seuraten samettitrendiä ilman, että maksat liikaa? Jos, niin olet oikeassa paikassa! Anna Trademaxin samettinojatuolilla olohuoneelle tai makuuhuoneelle kodikas ilme. Löydät meiltä ihanat, sileällä sametilla verhoillut nojatuolit, joista on saatavana paljon erilaisia väri- ja tyyli- ja kokovaihtoehtoja – tietenkin sopivan edullisesti. Meillä on niin klassiseen kuin moderniinkin kotiin sopivat vaihtoehdot. Tutustu valikoimaan ja valitse omat suosikkisi. Tilaat tuolit verkkokaupastamme helposti ja turvallisesti. Toimitamme tilauksesi nopeasti kotiosoitteeseesi tai lähimpään noutopisteeseen, aina edullisesti.

Samettisia nojatuoleja suosiva sisustustrendi on tullut jäädäkseen. Perinteisen ja modernin tyylin sekoitus on yhä useamman mieleen. Sametti luo ylellistä ja hohdokasta tunnelmaan samalla kun se on materiaalina uskomattoman pehmeä ja mukava. Siksi on lähes mahdotonta ajatella mikä olisi parempi vaihtoehto kodin sisustuksen viimeistelyyn kuin samettinen nojatuoli. Ehkäpä juuri siksi Howard- ja Chesterfield-nojatuolit ovat kauppamme kaksi suursuosikkia. Mitäpä, jos antaisit kodillesi uutta ilmettä ruiskukansinisellä sametilla verhoillulla Chesterfield-nojatuolilla tai tekisit vaikutuksen puuteriroosalla sametilla verhoillulla Howard-nojatuolilla? Useat valikoimamme klassisista samettinojatuoleista saavat lisäilmettä kauniista messinkisistä koristeniiteistä. Jos pidät enemmän suoralinjaisesta sisustustyylistä, mutta haluat siihen sametin pehmeyttä, löydät siinäkin tapauksessa valikoimastamme juuri sinun makusi mukaiset samettituolit.

Trademaxin samettituolivalikoimasta löydät paljon eri värivaihtoehtoja: ruiskukansininen, sininen, harmaa, roosa, ruskea, beige ja musta. Kaikki samettinojatuolit voi sijoittaa huoneeseen yksittäin, mutta ne ovat myös oivallinen lisä yhdistettäväksi sohvaryhmään tai 4:n, 3:n tai 2:n istuttavaan sohvaan. Viimeistele huoneen sisustus koristetyynyillä, torkkupeitoilla ja tunnelmallisella valaistuksella. Mitä sitten päätätkään valita, löydät sen meiltä Trademaxilta.

 

Sametin hoito

Sametti on pinnaltaan pehmeä ja kiiltävä. Sametti ei siedä vesipesua, joten sitä ei pidä liottaa kai kastella, jos mahdollista. Nukkamaisen pintansa takia samettiin tarttuu helposti pölyä ja irtokarvoja, joten sametilla verhoiltua kalustetta on suositeltavaa imuroida säännöllisesti. Imuroimisessa kannattaa käyttää apuna pehmeää harjasuutinta. Samettikangas vaatii hieman enemmän hoitoa ja huolenpitoa kuin tavallinen verhoilukangas, mutta oikeanlaisella hoidolla ja käsittelyllä kangas on mahdollista pitää puhtaana ja raikkaana. Tarvittaessa sametin käytössä painunutta nukkapintaa voi varovaisesti höyryttää. Kannattaa kuitenkin olla varovainen, sillä liian kuuma höyry voi vaurioittaa kangasta.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Pyörillä
Nostettava ja laskettava
Pestävä
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Tuolien lukumäärä
Henkilöiden lukumäärä
Muoto
Toiminto
Vuodekoko
Tyyli
Säädettävä
Ulkonäkö (1)
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Irrotettava kangas
Taitettava
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja