Lepotuolit

109 kpl tuotetta
Kampanja
  • Valkoinen
1217179(6).jpg

Tästä löydät Trademaxin lepotuolit. Rentoudu ja lepää tyylikkäässä lepotuolissa. Istu alas hienostuneeseen lepotuoliin rankan työpäivän päätteeksi ja viettääksesi sateista vapaapäivää sisällä. Lepää pilvenpehmeällä lepotuolilla tuntien, että koko maailma pysähtyy hetkeksi.

Trademax lepotuoleja löytyy erilaisista materiaaleista valmistettuina ja eri näköisinä. Meiltä löydät modernit kangasverhoillut ja klassiset nahkaverhoillut lepotuolit, joiden joukosta löytyy varmasti tarvitsemasi sisustusyksityiskohta. Vietä hetki verkkokauppavalikoimaamme tutustuen!

Viihtyisät lepptuolit

Olohuoneesi sisustus koostuu yksityiskohdista, jotka luovat viihtyisän ympäristön. Estetiikka on yhtä tärkeää kuin käytännöllisyys, kun rakennetaan kodin yleistunnelmaa. Lepotuolin ei tule olla vain hieno huonekalu, vaan myös todella mukava. Tämän yhdistelmän haluamme auttaa sinut löytämään.

Me Trademaxilla etsimme jatkuvasti uusia edullisia klassisia ja moderneja lepotuoleja sisustuksesi viimeistelemiseen. Täältä löydät esimerkiksi hienostuneet Howard lepotuolit malliin sopivilla raheilla, suositut Barcelona lepotuolit, tyylikkäät nahkalepotuolit ja paljon muuta. Mahdollisuuksia on monia, mutta valinta on sinun! Suo itsellesi ihana tunne, jonka saat istahtaessasi mukavaan ja kauniiseen lepotuoliin.

Valikoi erilaisten malliemme joukosta lepotuoli joka sopii kotisi muuhun sisustukseen. Kuten sanottu, tärkeintä on saavuttaa oikea rentoutumisen ja levähtämisen tunne istuessasi lepotuoliisi!

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Pestävä
Nostettava ja laskettava
Säilytys
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri (1)
Materiaalityyppi
Muoto
Toiminto
Vuodekoko
Tyyli
Säädettävä
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Irrotettava kangas
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja