Wickerworks Salsa Ruokatuoli

Harmaa

Tuotenumero: 121632
Määrä
2

Tekniset tiedot

Mitat
Leveys55 cm
Korkeus106 cm
Syvyys64 cm
Istuinkorkeus45 cm
Materiaali
MateriaaliRottinki
Yleistä
SarjaWickerworks
Värin nimiLuonnonvärinen
Väri
Jalkojen väri
TyyliMaalaishenkinen
KäsinojaEi
TyyliMaalaishenkinenMerihenkinen
UlkonäköLuonnonrottinki

Tuotetiedot

Kuvaus
Wickerworks on kaunis luonnonrottingista valmistettujen istuinkalusteiden sarja. Kaikki tuolit ovat käsintehtyjä ja sen vuoksi uniikkeja. Rottinki on kauniin vaaleaa, joten se sopii yhdistettäväksi erityisesti Halifax- ja Greenface-sarjojemme huonekaluihin. Rottinkikalusteet ovat tällä hetkellä erittäin suosittuja, joka ei ole mikään ihme, sillä se tuo lämpimän ja yhtenäisen tunnelman kotiin. Tuolit ovat vankkoja ja mukavia istua. Wickerworks on valmistettu korkealaatuisesta rottingista, joka kestää vuosia käytössä.

Wickerworks Salsa ruokatuoli on aidosta luonnonrottingista valmistettu tuoli. Salsa ruokatuolilla istut mukavasti ja pitkään nauttimassa hyvästä päivällisestä. Rottinkituoli sopii yhdistettäväksi esimerkiksi Halifax- tai Greenface-ruokapöytiin kutsuvan ja vankan vintage-ruokailuryhmän aikaan saamiseksi. 

Mitat
Korkeus: 106 cm
Leveys: 55 cm
Syvyys: 64 cm 

Tekniset tiedot
Väri: Harmaa
Materiaali: Rottinki 

Tuotetiedot
Wickerworks huonekalusarja koostuu käsintehdyistä tuoleista ja lepotuoleista, jotka ovat valmistettu aidosta luonnonrottingista. Rottinkikalusteet ovat valmistettu kauniista vaaleasta rottingista, joka säilyttää kauniin värinsä vuosi toisensa jälkeen. Suosittelemme käyttämään luonnonrottingista valmistettuja kalusteita ainoastaan sisätiloissa tai lasitetulla terassilla, sillä materiaali on arka kosteudelle.  

Tarvitsetko apua?

Soita meille 075 325 1500

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua

Aukioloajat:

  • Maanantai - Perjantai
    klo 10:00 - 15:00