Huonekalujen irtopäälliset

57 kpl tuotetta
1102063(1).jpg
Tyylikkäillä huonekalujen päällisillä voit pidentää huonekalujesi käyttöikää ja antaa niille uuden, tyylikkään ilmeen. Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa tarpeisiisi parhaiten sopivat huonekalusuojukset.

Miksi tarvitsen huonekalujen päällisiä?

Huonekalut kestävät paljon kulutusta, mutta tietysti niiden kestävyydellä on rajansa. Siksi on tärkeää suojata ne, jotta niiden käyttöikä pitenee ja samalla ne säilyttävät paremmin ulkonäkönsä.

Mistä materiaaleista valmistettuja tuolinpäällisiä on olemassa?

Tarvitseeko tuolisi uutta ilmettä? Trademaxilta löydät laajan valikoiman materiaaleja ja malleja, joista voit valita. Jos tuoleja käytetään päivittäin, harkitse pehmeiden materiaalien käyttöä, sillä ne tuntuvat mukavilta ihoa ja kehoa vasten. Voit myös valita juhlallisia tuolinpäällisiä erikoisempiin tilaisuuksiin, kuten häihin tai juhliin, joihin haluat tyylikästä ja juhlavaa ilmettä.

Miten pesen huonekalupäälliset?

Jos päällinen ei mahdu pesukoneeseen, voit pestä sen käsin. Käytä tavallista pesuainetta ja lämmintä vettä ja lue pesuohjeet ennen pesun aloittamista. Kun olet pessyt päällisen, ripusta se kuivaustelineeseen, jotta se kuivuu ilmavasti.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä