categoryTopBlock

Istuintyynyt

15kpl tuotetta
Kodintekstiilit
Kampanja

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia

Mitä minun pitäisi huomioida istuinpehmusteita valitessa?

Meillä Trademaxilla on valikoimassamme paljon erilaisia istuinpehmusteita. Mikä sinun niistä pitäisi valita riippuu ainoastaan siitä, mistä pidät ja mistä et. Muutamia asioita kannattaa kuitenkin ottaa huomioon. Jos sinulla on pieniä lapsia, on tarkoituksenmukaista hankkia tuolille pehmuste, joka on helppo puhdistaa pyyhkimällä. Kannattaa myös miettiä, haluatko pelkän istuinpehmusteen vai kaipaatko pehmustetta myös selkänojaan.

Voiko istuinpehmusteita käyttää myös ulkotilassa?

Kannattaa tutustua jokaisen tuotteen kuvaukseen. Yleisesti voidaan kuitenkin sanoa, että myös ulkotuoleissa on hyvä olla pehmusteet. Ne pitää muistaa ottaa sisätiloihin yön ajaksi, jotteivat ne kostu. Aurinko saattaa haalistaa kankaita, joten pidä myös se mielessäsi valitessasi istuinpehmusteita Trademaxilta.

Millaisia istuinpehmusteita Trademaxilta voi ostaa?

Tarjoamme Trademaxin verkkokaupassa laajan valikoiman erilaisia istuinpehmusteita. Voit ostaa pörröisen istuinpehmusteen, joka lämmittää mukavasti tai voit valita kauniin värisen, tyyliltään yksinkertaisen istuintyynyn. Voit valita niin punaisen, mustan, valkoisen, harmaan kuin kuvioidunkin istuinpehmusteen. Valitse aina omiin kalusteisiisi parhaiten sopivat pehmusteet. Meillä täällä Trademaxilla on kaikki, mitä tarvitset tehdäksesi tuoleistasi hieman mukavammat.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Muoto
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja