Istuintyynyt

10 kpl tuotetta
1410078(2).jpg
Kampanja
Silloin on vaikea istua pitkiä aikoja ja nauttia ateriasta, kun tuoli on epämukava. Siksi tarjoammekin valikoimassamme eri värisiä, tyylisiä ja eri materiaaleista valmistettuja istuinpehmusteita niin sisätiloihin kuin uloskin. Esimerkiksi romanttisempaan tyyliin löydät meiltä pyöreitä istuinpehmusteita, joissa on röyhelöitä. Valikoimassa on myös ulkokäyttöön soveltuvia paksumpia neliönmuotoisia tuolin pehmusteita. Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaamme.

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia

Miten valitsen tuolinpehmusteen?

Aloita miettimällä, missä aiot käyttää istuinpehmustetta. Jos pöydän ääressä syövät pienet lapset, voi olla viisasta valita materiaali, joka on helppo puhdistaa. Jos pehmusteet on tarkoitettu ulkokalusteisiin tai aurinkotuoleihin, paksusti pehmustetut tyynyt ja vedenkestävät materiaalit ovat parhaita.

Miksi tarvitsen istuinpehmustetta?

Istuinpehmusteen käyttäminen palvelee monia eri tarkoituksia. Tärkein on mukavuus. Kun ihmiset istuvat pitkiä aikoja, heidän selkänsä ja takapuolensa väsyy ja kipeytyy istuimen kovuuden vuoksi. Kun tuolissa on pehmuste, useammat ihmiset voivat istua pidempään, ja pehmuste tekee tuolista esteettisestikin miellyttävämmän. Edullisia pehmusteita voi vaihtaa aika ajoin ja samalla päivittää tilan ilmettä ja tunnelmaa.

Miten hoidan tuolin pehmusteita?

Osa tuolien istuinpehmusteita on konepestäviä. Jos olet epävarma, ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalvelutiimiimme tai lue huolellisesti pehmusteen pesuohjeet. Jos pehmusteet eivät ole konepestäviä, voit puhdistaa ne tekstiilien puhdistusaineella tai pestä ne käsin. Joidenkin pehmusteiden päälliset ovat irrotettavia, joten voit pestä kankaan ilman sisusta.

Voinko käyttää kaikkia istuinpehmusteita ulkona?

Parasta on lukea kunkin tuotteen tuotekuvaus. Yleisesti ottaen voidaan kuitenkin sanoa, että voit käyttää pehmusteita tuoleissa myös ulkona. Muista tuoda ne yön ajaksi sisälle, jotta ne eivät kostu. Aurinko voi myös haalistuttaa materiaalia, joten pidä tämä mielessä, kun valitset tuolin istuinpehmusteita.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Valaistus
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja