Aamutakit & kylpytakit

42 kpl tuotetta
06368208a833f3fa74f483873b49226cb7f4c501.jpg
Kampanja

Aamutakki tai kylpytakki on ehdoton mukavuusvaate Kun ei tarvitse aamulla rynnätä kouluun tai töihin, on aikaa nauttia kylpytakista. Pitkän ja rentouttavan kylvyn jälkeen kylpytakki on ainoa oikea vaate. Olemme ottaneet valikoimaamme tyylikkäitä ja mukavia kylpy- ja aamutakkeja. Kun tarvitset kylpytakkia, voit valita valikoimastamme esimerkiksi ihanan ja pehmeän froteekylpytakin. Löydät tarvitsemasi edullisesti Trademaxin verkkokaupasta.

Mitkä materiaalit sopivat parhaiten kylpytakkiin?

Makuja on monia, mutta kylpytakin halutaan yleensä olevan lämmin, mutta ei kuitenkaan hiostava. Valitse puuvillafroteesta valmistettu kylpytakki tai mistä muusta tahansa materiaalista valmistettu takki, joka antaa ihon hengittää ja samalla pitää sinut lämpimänä.

Minkä värinen kylpytakki minun pitäisi valita?

Valkoinen kylpytakki sopii kaikkiin tilanteisiin. Siitä on myös helppo huomata, milloin se tarvitsee pesua. Tietysti on myös muita värejä, jos haluat vaihtelua ja väriä elämään.

Miten kylpytakki on parasta pestä?

Nykyään, kun pesukoneet ja vaatteet ovat laadukkaita, kylpytakin voi pestä 40 asteessa. Jos kylpytakki on erittäin likainen ja kestää kuumemman pesun, voi sen pestä 60 asteen pesussa yhdessä kylpypyyhkeiden kanssa.

Tuleeko kylpytakin mukana aina vyö?

Kun ostat kylpytakin, kuuluu siihen yleensä myös vyö. Harvoissa malleissa on napit tai vetoketju, jolla takki laitetaan kiinni. Vyön ansiosta kylpytakki on helppo pukea ja riisua.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja