Kylpypyyhkeet

143 kpl tuotetta
1745383(1).jpg
Kampanja
Suositut suodatukset
Kylpyhuone on yleisestä sisustaa pehmeillä ja ihanilla tekstiileillä. Ihanat kylpylakanamme antavat kylpyhuoneeseen näyttävyyttä, ja niihin on miellyttävä kuivata iho suihkun tai kylvyn jälkeen. Valikoimassamme on erikokoisia ja erivärisiä, -kuviollisia sekä -paksuisia suuri pyyhkeitä. Saat kylpyhuoneeseen nopeasti uutta ilmettä vaihtamalla sinne värikkäät pyyhkeet. Kylpypyyhkeillämme luot kylpytilaan viihtyisän ja ihanan tunnelman. Valitse saman sarjan eri tuotteita, niin kokonaisuus pysyy tyylikkäänä ja selkeänä.

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia

Minkä kokoisia edullisia pyyhkeitä Trademaxilla on?

Kylpypyyhe on yleensä kooltaan kylpylakanaa pienempi. Kylpylakanat ovat yleensä kooltaan 100x150 cm. Pyyhkeen koko kannattaa valita oman mieltymyksen mukaan. Pienempiä pyyhkeitä on näppärämpi käsitellä ja ne vievät säilytyksessä vähemmän tilaa. Säilytystilan koko on monesti hyvä ottaa huomioon kylpylakanoita ja kylpypyyheitä valittaessa.

Mistä materiaaleista tyylikkäitä kylpypyyhkeitä ja kylpylakanoita valmistetaan?

Useimmat kylpylakanat ovat materiaaliltaan puuvillaa. Puuvilla saattaa kutistua sen laadusta riippuen hyvinkin paljon. Valikoimassamme on laadukkaita, 100% puuvillasta valmistettuja kylpylakanoita. Hyvin kosteutta imevästä puuvillasta valmistetut pyyhkeet ovat pehmeitä ja kestäviä. Puuvillafroteesta valmistetut pyyhkeet ovat erityisen kestäviä ja kosteutta imeviä.

Miten kylpylakanat pitää pestä?

Suosittelemme, että tutustut aina pesuohjeeseen ennen kuin laitat pyyhkeen koneeseen. Kylpylakanat pestään yleensä 60 asteessa, jolloin materiaalista kuolee mahdolliset bakteerit ja virukset, joita pyyhkeeseen voi käytön aikana kertyä. Trademaxin valikoimasta löydät edulliset ja laadukkaat kylpylakanat.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Toiminto
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja