Pyyhkeet

160 kpl tuotetta
902858(7).jpg
Jokaisessa kodissa tarvitaan suurta tarjontaa kylpypyyhkeitä mistä valita. Jokainen perheenjäsen tarvitsee, tämän lisäksi on hyvä olla ylimääräisiä pyyhkeitä vieraille. Trademaxilta löydät edullisia mutta laadukkaita kylpypyyhkeitä. Meillä on laaja valikoima mistä valita ja meiltä on helppo tilata netistä.

Laadukkaita ja edullisia kylpypyyhkeitä

Mistä materiaalista kylpypyyhkeeni pitäisi olla?

Suosituin materiaali on puuvillasta tehty frotee, sen loistavan imukyvyn ansiosta. Tästä syystä suurin osa meidänkin valikoimastamme on tätä materiaalia. Etsi suosikkisi ja tilaa nyt helposti netistä.

Kuinka sisustaa kylpypyyhkeellä?

Kylpypyyhkeet voivat olla hauska yksityiskohta, sisustaa kylpyhuonetta. Valitse siis sellaiset pyyhkeet, jotka sopivat mielestäsi hyvin kylpyhuoneeseesi ja esimerkiksi korostavat huoneen muita värejä.

Kuinka pestä kylpypyyhe?

Kun peset kylpypyyhkeitä, on tärkeää pestä ne kuumalla vedellä, jotta se poistaisi bakteerit. Koska kylpypyyhkeet ovat usein kosteita ne keräävät itseensä paljon bakteereja, jotka haluat pois pesussa. Pesun jälkeen kannattaa myös nostaa ne kuivumaan mahdollisimman pian välttääksesi homeen muodostumista.

Kuinka usein kylpypyyhe pitää vaihtaa?

Normaalissa käytössä kylpypyyhe kannattaa vaihtaa ainakin kahden viikon välein. Pyyhkeet kestävät kauan, kun niistä pitää hyvää huolta. Osta siis uudet kylpypyyhkeesi meiltä Trademaxilta.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Toiminto
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä