Sisusta lastenmatoilla

353 kpl tuotetta
Kampanja
1352670(8).jpg

Lastenmatot ovat täydellisiä lastenhuoneen sisustustekstiilejä, sillä ne antavat tilaan mukavaa ja kodikasta tunnelmaa sekä ovat samalla käytännöllisiä. Lapset leikkivät usein lattialla, mikä voi olla epämiellyttävää ja saada vaatteet likaantumaan helposti. Jos lattialla on suuri ja pehmeä matto, on leikkipaikka huomavasti miellyttävämpi. Värikkäät ja hauskat lastenmatot saavat lasten luovuuden ja mielikuvituksen liikkeelle. Valitse suosikkisi perinteisistä liikennematoista tai hank jotain todella tyylikästä. Täältä löydät jotakin jokaiseen lastenhuoneeseen - tyylistä, koosta ja makumieltymyksestä riippumatta!

Lastenmattoja jokaiseen makuun

Koska lastenhuoneet ovat kaikki erilaisia, olemme koonneet valikoimaamme paljon erityylisiä lastenmattoja. Täältä löydät söpöt ihan pienille lapsille, mutta myös tyylikkäät ja modernit vaihtoehdot hieman suuremmille lapsille. Jos lastenhuone on kooltaan pieni, sopii sinne hieman pienempi matto. Valikoimassamme on tietysti myös hyvin kookkaita mattoja, jotka peittävät suurenkin lattiatilan. Niillä suureen tilaan saa kodikkuutta ja kutsuvaa tunnelmaa. Lastenmatot, joiden kuvioissa on autoteitä, prinsassan linnoja ja etelämeren saaria, sopivat täydellisesti lastenhuoneeseen, sillä ne innostavat hauskoihin leikkeihin. Täältä löydät myös trendikkäät, tähdin ja graafisin kuvioin koristellut matot.

Lastenhuoneen sisustuksella on merkitystä monella tapaa - huoneen tulee olla helppo järjestää ja siivota, mutta sen tulee myös inspiroida lasta leikkiin. Värikkäällä ja mielenkiintoisella sekä hauskalla kuviolla kuvioitu matto tekee tilasta mukavan ja samalla edistää luovuutta. Täältä löydät useita suosittuja tavaramerkkejä ja niiden kauniita ja laadukkaita lastenmattoja. Matto antaa huoneen sisustukselle näyttävyyttä riippumatta siitä, millainen huone on kyseessä. Lastenhuoneeseen halutaan usein värikkäitä ja pehmeitä mattja, joilla on mukava istuskella. Trademaxin valikoimasta löydät paljon erikokoisia ja erivärisiä mattoja lapsille.

Mitä mattoa ostaessa kannattaa ottaa huomioon?

Oleellisinta on miettiä mihin ja minkä kokoiseen tilaan mattoa ollaan hankkimassa. Miten suuren maton tarvitset? Millaisista kuvioista ja aiheista lapset pitävät? Valitse sellainen kuvioaihe, joka todella viehättää lasta eikä vain sinua. Trademaxin verkkokaupasta löytyy paljon ihania vaihtoehtoja lastenhuoneen matoiksi.

Mitä materiaalia myymänne matot ovat?

Kaikki mattomme ovat laadukkaita. Osa matoista on tavallista kangasta ja osa on materiaaliltaan polypropyleeniä. Kaikki Trademaxin nettikaupan matot mukavia ja kauniita. Niiden päällä lasten on mukava leikkiä. Osassa matoista on liukumista estävä pohja, joten ne ovat turvallisia tilaan, jossa leikit saattavat joskus muuttua varsin vauhdikkaiksi.

Millaisia kuvioita on saatavana?

Löydät valikoimistamme kaikkea ruutuhyppelymatoista eläinmattoihin ja jänniin viidakkomattoihin. Liikennemattojen ja talomattojen päälle lapsi voi keksiä omat mielikuvitusmaailmansa, ja viettää tuntikausia leikkimällä leluillaan omassa maailmassaan.

Onko teillä myös yksivärisiä mattoja?

Kyllä, mutta niitä ei löydy lastenmatto-valikoimasta. Lastenmattovalikoimasta löydät vain kuvioituja ja teemallisia mattoja. Lapset pitävät niistä. Yksivärisiä mattoja löydät Trademaxin muista mattokategorioista. Etsit sitten lastenhuoneeseen millaista mattoa tahansa, löydät sopivan Trademaxin verkkokaupasta osoitteesta Trademax.fi.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Aihe
Väri
Materiaalityyppi
Tuolien lukumäärä
Jatkettava
Muoto
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja