Kokolattiamatto

12 kpl tuotetta
1831841(1).jpg

Nykyaikainen kokolattiamatto on hygieeninen ja antaa kodillesi kodikkaan tunnelman. Kun valitset kokolattiamattoon sopivan värin ja kuvion, luot huoneisiin tunnelmaa ja lämpöä. Kokolattiamatto tekee lattiasta lämpimämmän kävellä ja siksi se sopii erityisen hyvin makuuhuoneisiin, joissa kävellään usein paljain jaloin.

Luo viihtyisyyttä ja lämpöä kokolattiamatolla

Miksi minun pitäisi valita kokolattiamatto?

Nykyaikainen kokolattiamatto on valmistettu synteettisestä materiaalista, joka on täysin nukkaamatonta eikä pölyä, mikä tekee siitä hygieenisen. Tällaista mattoa valmistettaessa siihen kudotaan antistaattisia kuituja, mikä tarkoittaa, että se ei lataudu staattisella sähköllä. Kokolattiamatto antaa huoneeseen pehmeän ilmeen, edistää äänenvaimennusta ja pitää lämpöä paremmin kuin puulattiat.

Missä kokolattiamattoa voi käyttää?

Nykyaikainen kokolattiamatto sopii mihin tahansa huoneeseen, johon haluat viihtyisän tunnelman. Lattiat ovat pehmeät ja lämpimät kävellä, ja matto sitoo huoneen harmonisesti yhteen. Voit laittaa maton makuuhuoneeseen, olohuoneeseen, kellariin tai eteiseen - se sopii kaikkialle. Matto asetetaan neliönmuotoisina paloina, joten se on helppo korjata, jos jokin osa vaurioituu.

Onko kokolattiamaton asentaminen helppoa?

Nykyaikainen kokolattiamatto on helppo asentaa, koska saat sen neliön muotoisina tekstiililaattoina, jotka vain asetat lattialle. Tekstiililaattojen asentaminen on helppoa ja hauskaa, ja voit jo hetken kuluttua nähdä, miltä mattosi näyttää. Laattoja on helppo käsitellä, ja ne on helppo leikata putkien ja kynnysten ympärille sopiviksi.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä