Kylpymatot

975 kpl tuotetta
1133629(1).jpg
Suositut suodatukset

Kylpymatto antaa jaloille pehmeän halauksen aina, kun sitä tarvitset. Riippumatta siitä onko aamu vai ilta, on aina yhtä mukavaa upottaa varpaat pehmeään kylpyhuoneen mattoon. Se välittää pehmeän ja lämpimän olon koko kehoon.

Trademaxin valikoimasta löydät juuri omaan kylpyhuoneeseesi sopivan kylpymaton. Etsit sitten pyöreää kylpyhuonemattoa tai suurta, koko huoneen lattian peittävää mattoa, löydät sen täältä. Tervetuloa löytämään ihania yksityiskohtia, jotka tekevät kylpyhuoneestasi ylellisen ja kauniin!

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia

Minne ja miten kylpymatto kannattaa sijoittaa?

Asettamalla maton oikeaan paikkaan, luot sillä kylpyhuoneen sisustukseen kodikasta tunnelmaa. Matto on hyvä sijoittaa suihkun tai ammeen eteen, jolloin se estää lattian kastumisen ja sille on mukava astua pesun jälkeen. Toinen erinomainen paikka kylpymatolle on pesualtaan edessä. Hampaita harjatessa tai kasvoja pestessä on mukava seistä pehmeällä matolla. Riittävän suuri matto auttaa pitämään lattian kuivana ja vaikuttaa positiivisesti myös tilan akustiikkaan estämällä kaikumista.

Minkä muotoinen kylpymatto kannattaa valita?

Se, minkä muotoinen matto kannattaa valita riippuu siitä, mihin sen aiot sijoittaa. Suorakaiteen muotoinen matto sopii hyvin suihkun tai ammeen eteen, kun taas pyöreä matto on helppo laittaa keskelle lattiaa.

Mitä kannattaa ottaa huomioon, kun ostaa edullisen kylpymaton netistä?</3>

Tärkeintä maton valinnassa on kiinnittää huomiota sen liukuestepohjaan. Kylpyhuoneessa on erityisen korkea riski liukastumiseen, ja kaatuessaan lyödä itsensä koviin pintoihin. Siksi on erityisen tärkeää, että matto ei luista märälläkään alustalla.

Voiko kylpyhuoneen maton pestä?

Suurin osa valikoimamme matoista kestää konepesun. Ole kuitenkin tarkka ja lue pesuohjeet ennen kuin laitat maton pyykinpesukoneeseen. Kylpymatto on pestävä vähintään 40 asteessa, mutta mieluiten 60 asteessa. Pesun jälkeen on tärkeää antaa maton kuivua rauhassa kuivaksi asti ennen sen laittamista takaisin kylpyhuoneen lattialle.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Toiminto
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä