Juuttimatot & Hamppumatot

250 kpl tuotetta
1125392(6).jpg
Kampanja
Juuttimatot ja hamppumatot ovat ajattomia sisustuksen yksityiskohtia, jotka neutraalien väriensä ja rouhean pintansa ansiosta sopivat melkein minne tahansa. Ne antavat sisustukselle kodikkaan ja elävän ilmeen eivätkä vaadi kovinkaan paljon hoitoa ja huoltamista.

Kestävää sisustusta juuttimatoilla

Mitä etuja luonnonmateriaaleista valmistetuilla matoilla on?

Juutti- ja hamppumatot ovat kestäviä ja likaa hylkiviä. Materiaalit ikääntyvät kauniisti, ja ne ovat lisäksi itsestään luonnossa hajoavia. Mattojen materiaalien luonnolliset värit eivät mene koskaan pois muodista, vaan ovat aina yhtä trendikkäitä. Koska hamppumatot eivät ime itseensä pölyä, ne ovat sopivia myös allergiakoteihin.

Mitä luonnonmateriaalisia mattoja hankkiessa pitää huomioida?

Juutti- ja hamppumatot ovat herkkiä kosteudelle, joten siksi ne eivät sovellu kylpyhuoneeseen. Koska matot ovat melko karkeita, kannattaa herkkä lattia suojata naarmuuntumiselta erityisellä alusmatolla. Mattoja ei kannata sijoittaa suoraan auringonpaisteeseen.

Miten hoidan juutista valmistettua mattoa?

Jotta matto ikääntyisi kauniisti, pitää sitä käännellä ajoittain niin, että se kuluu tasaisesti joka puolelta. Imuroi mattoa säännöllisesti ja poista mahdolliset tahrat tuoreeltaan kostealla liinalla. Koska juuttimatot eivät kestä vettä, niitä ei tule pestä koneessa. Mattoa kannattaa puistella ja tuulettaa säännöllisesti. Tällä tavoin hoitamalla juuttimatostasi on iloa moniksi vuosiksi eteenpäin.

Mihin sopii pyöreä hamppumatto?

Pyöreät matot pehmentävät kulmikkaiden huonekalujen muotoja ja siksi ne sopivat erinomaisesti huoneen keskelle vaikkapa sohvapöydän alle. Muodollaan pyöreät matot luovat tilaan ja sisustukseen liikettä. Hieman pienempään tilaan pyöreä juuttimatto on oivallinen vaihtoehto. Trademaxin verkkokaupasta löydät edulliset juutti- ja hamppumatot. Tule tutustumaan valikoimaan ja tilaa oma mattosi jo tänään.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Pestävä
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja