Friezematto

+10 000 kpl tuotetta
Fyndhörna
1688757(1).jpg

Kuviollisia mattoja on saatavana kaiken värisinä ja kaiken kokoisina eli löydät varmasti oikean maton kodin jokaiseen huoneeseen. Trademaxilta löydät kuviolliset matot edullisesti niin, että rahaa säästyy myös kodin muihin sisustushankintoihin. Täältä löydät paljon erilaisia malli- ja värivaihtoehtoja. Valikoimassamme on muun muassa London, Ibiza ja Sandhamn matot, jotka kaikki ovat kauniita ja tyylikkäitä. Kuviolliset friezematot ovat uskomattoman suosittuja. Syynä suosioon on suunnittelun, laadun ja edullisen hinnan muodostama kokonaisuus. Matot on valmistettu pääasiassa polypropyleenistä, synteettisestä materiaalista, joka on helppo pitää puhtaana niin pölystä kuin vaikeammastakin liasta. Mattojen kuidut ovat yleensä lyhyitä ja paksuja, joten lika ei pääse imeytymään mattoon, vaan jää paremminkin kerrokseksi maton pintaan. Se helpottaa muun muassa tahrojen poistamista, ja helpottaa kaiken kaikkiaan siivoamista. Friezemattojen pohja on kestävää kudottua juuttia, mikä pitää maton hyvin suorassa ja paikallaan lattialla. Kestävistä kuviollisista friezematoista on iloa vuosiksi eteenpäin. Kestävyys ja valtava erikuvioisten mallien määrää on tehnyt friezematoista erittäin suosittuja. Laadukkaan maton hankinta on investointi, jonka teet kodin viihtyisyyden eteen. Trademaxin mattovalikoimassa on valtavasti kuviollisia mattoja, joista löydät varmasti oman suosikkisi. Tilaa se helposti nettikaupastamme!

Upeasti kuvioituja mattoja

Kuviolliset friezematot on kudottu niin, että ne heijastavat valoa eri tavalla riippuen siitä, miten valo osuu nukan pintaan. Tämä saa matot näyttämään kerrassaan upeilta. Matto on kuin lattialle levitetty taideteos, joka antaa huoneelle näyttävää persoonallisuutta. Matto luo huoneen sisustukselle pohjan, johon on helppo lisätä muita tekstiilejä, kuten verhoja, tyynyjä ja pöytäliinoja. Trademaxin valikoimasta löydät seuraavan tyylisiä kuviollisia mattoja:

 • moderni
 • tyylikäs
 • pyöreä/kulmikas
 • klassinen
 • hauska

… ja vielä:

 

 • geometrisesti kuvioitu
 • persialainen kuviointi
 • taidematto
 • kukkakuvioitu
 • urheiluaiheinen
 • lastenmatto
 • U.S.A.-aiheisesti kuvioitu

…ja niitä on saatavana useassa eri koossa. Friezematoilla on myös akustisia ominaisuuksia. Huone, jossa kaikuu, tuntuu usein kolkolta, kylmältä ja epämiellyttävältä. Tekstiilit, ja erityisesti matot, auttavat vaimentamaan ääntä ja luovat näin miellyttävän tunnelman. Lisäksi pehmeällä friezematolla on miellyttävä kävellä. Se siis luo rauhallista tunnelmaan niin silmälle kuin varpaillekin. Monet mattojen kuvioista ovat niin näyttäviä ja kauniita, ettet edes raaskisi kävellä niiden yli. Ehkä tämä on ollut osasyynä siihen, että mattoja ripustetaan nykyään myös seinälle kuten perinteisiä taideteoksia. Seinällä matto ja sen kuviointi pääsee loistamaan edukseen eikä kaunis kuvio jää piiloon huonekalujen alle! Mitä uudella matollasi sitten haluatkaan tehdä, löydät suosikkisi Trademaxin laajasta kuviollisten friezemattojen valikoimasta. Tilaa omasi helposti ja turvallisesti Trademaxin verkkokaupasta!

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Pestävä
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Aihe
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Fyndhörna
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Fyndhörna