Sisalmatto

250 kpl tuotetta
8bf068c4fc9be2a776aea94cc1dc0cdf8d7b481b.jpg
Kampanja
Jos haluat luoda kodikasta tunnelmaa kotiisi, sisalmatto on täydellinen vaihtoehto sinulle. Sisalmatoissa on kaunis rakenne ja ne toimivat hyvin kodin kaikissa tiloissa. Meillä Trademaxilla voit tutustua erilaisiin sisalmattoihin. Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaamme.

Mikä on sisalmatto?

Sisalmatto on valmistettu sisal-nimisestä luonnonmateriaalista, joka on hyvin kestävä kuitu. Sisal on materiaali, joka tuntuu ja näyttää luonnonläheiseltä. Materiaali on korkealaatuista, joten se on sekä kestävää että tyylikästä.

Kuinka käytän sisalmattoa sisustuksessa?

Koska sisalmatto on sekä kaunis että kestävä, on matto mahdollista sijoittaa niin eteiseen, keittiöön kuin olohuoneeseenkin. Sisal matto sopii erityisesti myös viherhuoneen sisustamiseen, sillä matto on luonnostaan ilmeeltään maanläheinen. Sisalmatto sopii lähes tilaan kuin tilaan ja se antaa sisustukseen trendikästä ilmettä.

Kuinka hoidan sisalmattoani?

Muista, että sisalmattoa ei saa pestä eikä sitä saa altistaa kosteudelle tai vedelle. Pidä matto puhtaana imuroimalla ja ravistelemalla sitä säännöllisesti. Mattoa on myös hyvä välillä kääntää, sillä näin se kuluu tasaisesti molemmilta puolilta, mikä pidentää sen käyttöikää.

Minkä mallisia sisalmattoja on olemassa?

Trademaxilta löydät monen kokoisia ja monen mallisia sisalmattoja. Valikoimassamme on pyöreitä sisalmattoja, kantattuja sisalmattoja sekä kuvioituja sisalmattoja. Löydät varmasti laajasta valikoimastamme juuri omaan kotiisi sopivan sisalista valmistetun maton.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Pestävä
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja