Viskoosi- & keinosilkkimatot

87 kpl tuotetta
Kampanja
952105(1).jpg
Matot ovat yksi tärkeimmistä kotien sisustuselementeistä, sillä ne vaimentavat ääntä, suojaavat lattiaa kolhuilta ja kokoavat yhteen erilaiset huoneeseen sijoitetut huonekalut. Viskoosimatoista on viime aikoina tullut erittäin trendikäs lisä niin olohuoneeseen kuin makuuhuoneeseenkin. Varsinkin harmaat ja beiget viskoosimatot ovat erittäin suosittuja. Viskoosi on materiaali, jolla on upea kiilto, ja se muistuttaa ulkonäöltään paljon silkkiä. Viskoosimatolla on miellyttävä kävellä. Trademaxin verkkokaupan valikoimasta löydät niin pyöreät kuin suorakulmaisetkin viskoosimatot monen kokoisina ja värisinä. Luo kotisi sisustukseen ylellinen ilme Trademaxin viskoosimatolla.

Tyylikkäät viskoosimatot edullisesti

Miten viskoosimattoa hoidetaan ja puhdistetaan?

Viskoosimatot ovat herkkiä ja siksi materiaalin kestävyyden lisäämiseksi siihen sekoitetaan usein puuvillaa tai villaa. Näin viskoosimattojen kulutuksenkestävyys paranee. Löydät valikoimastamme 100% viskoosista valmistettujen mattojen lisäksi myös mattoja, joiden materiaalista suurin osa on viskoosia ja osa puuvillaa tai canvasta. Koska viskoosi on arka materiaali, kannattaa sen hoitoon ja puhdistukseen uhrata hieman aikaa ja ajatusta. Koska materiaali on herkkä kosteudelle, saattavat mahdolliset roiskeet jättää maton pintaan tahroja. Jos vahinko tapahtuu ja joudut poistamaan nesteitä matolta, kannattaa puhdistaminen tehdä välittömästi joko froteepyyhkeellä tai kuivalla puuvillaliinalla. Herkän luonteensa takia viskoosimatot kannattaa käyttää ammattilaisella, joka käsittelee ne likaa- ja kosteutta hylkiviksi ennen käyttöönottoa. Viskoosimattoa kannattaa käännellä aika ajoin, jotta se kuluu tasaisesti joka puolelta. Huonekalujen jaloissa kannattaa käyttää aina huopatassuja tai muita pehmusteita. Maton ja lattian välissä kannattaa aina käyttää matonalustaa, joka suojaa sekä mattoa että lattiaa kulumiselta.

Mihin huoneeseen viskoosimatto sopii?

Koristeellisen ulkonäkönsä perusteella viskoosimatot sopivat erityisen hyvin huoneisiin ja tiloihin, joissa ne pääsevät hyvin näkyviin. Sijoita viskoosimatto esimerkiksi olohuoneessa sohvan eteen tai makuuhuoneessa sängyn viereen. Koska viskoosimatot ovat herkkiä kosteudelle, niitä ei kannata sijoittaa keittiöön tai kylpyhuonetiloihin.

Voiko viskoosimaton ostaa netistä?

Tietenkin. Trademaxin valikoimasta löydät paljon erilaisia ja erivärisiä viskoosimattoja. Valitse oma suosikkisi ja tilaa se netistä jo tänään.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Pestävä
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Muoto
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja