categoryTopBlock

Wilton-matot

+10 000kpl tuotetta
Modernit matot
Kampanja

Wiltonmattoja valmistetaan niin tyyliltään klassisina kuin moderneinakin. Tyypillisen wiltonmaton tunnistaa lyhyestä nukasta ja tukevasta pohjakankaasta. Tukevan rakenteensa ansiosta matot pysyvät hyvin paikallaan ja tuntuvat jalan alla miellyttäviltä.

Wilton-matto joka huoneeseen

Wiltonmatot ovat tyylikkäitä, ilmeeltään raikkaita ja mukavia mattoja, jotka sopivat sekä kotiin että toimistoon. Matoille ominaisen lyhyen nukan ansiosta ne ovat mukavia ja helppohoitoisia. Mattojen hoitamiseen riittää säännöllinen imurointi ja mahdollisten tahrojen poistaminen tuoreeltaan tavallisella tahranpoistoaineella. Maton tukeva pohja pitää maton tasaisena eikä se rullaudu tai liiku helposti. Wiltonmatot valmistetaan polypropyleenistä, materiaalista, joka on sekä kestävää että hygieenistä.

Willtonmatolla luot raikkaan ja mukavan ympäristön, joka ei tingi laadusta tai ulkonäöstä. Käytännöllisten materiaalien ja runsaan mallivalikoimansa ansiosta Wilton-matot ovat järkevä ja tyylikäs valinta niin klassiseen kuin moderniinkin sisustukseen. Matot ovat edullisia ja voit hankkia yhteen tilaan useita, toisiinsa sointuvia mattoja.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Aihe
Väri
Materiaalityppi
Muoto
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja