Pyöreä matto

621 kpl tuotetta
  • Pyöreä
1972928(21).jpg

Poikkea tavallisesta ja valitse pyöreä matto perinteisen kulmikkaan sijaan! Pyöreät matot ovat uskomattoman kauniita ja houkuttelevia. Kun ajattelet tavallisuudesta poiketen, avautuu uusia mahdollisuuksia. Pyöreä matto voi pehmentää tilan yleisvaikutelmaa ja sisustusta. Se sopii erityisen hyvin esimerkiksi toimistoon, jonka sisustus on monesti niukkaa ja jähmeää. Pyöreä matto on kaunis yksityiskohta myös sohvapöydän alla tai eteisen lattialla.

Osta pyöreät matot Trademaxilta

Joskus on mukava sisustaa hieman eri tavalla kuin yleensä, vaikkapa sitten käyttämällä pyöreää mattoa. Valikoimamme sisältää kaiken, mitä tarvitset mukavamman, kutsuvamman ja viihtyisämmän sisustuksen luomiseen. Haluatko tasokudotun maton tai pidätkö ehkä enemmän pehmeästä nukkamatosta, jossa on pitkä karva? Mieltymyksistäsi ja toiveistasi riippumatta löydät varmasti oman makusi mukaisen ja kotisi sisustukseen sopivan pyöreän maton laajasta valikoimastamme. Tekstiileillä, kuten matoilla, sisustaminen on mukavaa, sillä niillä saa helposti ja nopeasti aikaan viihtyisän tilan. Matot sopivat kodin kaikkiin tiloihin, niin keittiöön, kylpyhuoneeseen kuin eteiseenkin. Maton materiaali kannattaa valita sen mukaan, missä tilassa mattoa käytetään. Olohuoneen ja makuuhuoneen maton materiaali voi olla lähes mikä tahansa, sillä kyseisissä tiloissa matot eivät likaannu niin nopeasti kuin esimerkiksi eteisessä ja keittiössä.

Koska jokaisella sisustajalla on oma makunsa ja omat mieltymyksensä, olemme pyrkineet kokoamaan valikoimaamme mahdollisimman paljon erilaisia pyöreitä mattoja. Värikkäiden ja abstraktein kuvioin kuvioitujen mattojen lisäksi löydät meiltä myös hillitympiä vaihtoehtoja. Jos etsit mattoa olohuoneeseen, voimme lämpimästi suositella sinne pyöreää mattoa. Valitse useiden tunnettujen tuotemerkkien ja vaihtoehtojen joukosta oma suosikkisi jo tänään!

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Pestävä
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto (1)
Tyyli
Tyyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä