Taljat ja nahkamatot

95 kpl tuotetta
1161971.jpg
Kampanja

Tekstiilit tekevät kodin sisustuksesta kodikkaan ja viihtyisän. Lampaantaljoja voi sijoittaa monella tapaa lähes kaikkiin kodintiloihin, aseta talja lattialle, sohvalle tai kauniiksi yksityiskohdaksi nojatuoliin. Taljoja on saatavana erivärisinä ja erikokoisina. Taljan ulkonäköön vaikuttavat lampaan rotu, niin värin, koon kuin karvan laadunkin suhteen. Valikoimassamme on myös keinolampaantaljoja, jotka on valmistettu synteettisistä materiaaleista. Myös niitä on saatavana usean kokoisina ja värisinä. Trademaxilta löydät laajan valikoiman sekä lampaantaljoja että nahkamattoja, valmistettuina niin aidosta nahasta kuin keinomateriaaleistakin.

Uudista helposti nahkamatolla

Matto on paljon enemmän kuin pelkkä matto, sillä se muuttaa tilan tunnelman ja ilmeen täysin erilaiseksi. Nahkamatto on erittäin tyylikäs ja sen päällä on miellyttävä kävellä. Juuri nahkamatot säilyvät laadukkaina ja hyväkuntoisina pitkään, ja hieman kuluneinakin ne näyttävät tyylikkäiltä, aivan kuten muutkin nahkatuotteet. Etsitkö upeaa eteisen mattoa? Aidolla nahkamatolla luot viihtyisän ja käytännöllisen sisustuksen. Olohuoneeseesi suosittelemme jotakin upeista taljoistamme. Niiden päällä on mukava ja pehmeä istua ja työntää varpaat taljan lämpöön kylmänä syyspäivänä.

Jos etsit kookasta nahkamattoa, on valikoimassamme erilaisia lehmäntaljoja. Lehmäntaljoissa on melko lyhyet ja jäykät karvat, joten talja on helppo pitää puhtaana. Sille riittää säännöllinen puisteleminen tai kevyt imurointi. Ainoa asia, jota sinun pitää ottaa huomioon lehmäntaljan paikan valinnassa on se, että taljaa ei kannata sijoittaa suoraan auringonpaisteeseen, sillä materiaali haalistuu helposti. Tilaa lampaantaljasi tai nahkamattosi helposti Trademaxin verkkokaupasta.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja