Koristetyynyt & tyynynpäälliset

1 510 kpl tuotetta
Kampanja
902016(1).jpg

Joinakin päivinä pieni lepo on erityisesti tarpeen. Istu alas, nojaa taaksepäin ja laske pääsi pehmeälle ja mukavalle tyynylle. Tyynyjen rooli kodissa on sekä käytännöllinen, että esteettinen. Tyynyt toimivat tehokkaina sisustuselementteinä, joita vaihtamalla voit vaihtaa huoneesi tehostevärejä.

Sohvalle asetetuilla erityylisillä tyynyillä muutat koko sisustuksen yleisilmettä. Meiltä Trademaxilta löydät suuren valikoiman edullisia ja erilaisia koristetyynyjä, joiden toimittajat ovat samoja kuin sohviemme, joten ne sopivat mainiosti uuteen sohvaasi.

Erilaisilla tekstiileillä sisustukseen on helppo saada persoonallista ilmettä. Haluat ehkä vaihtaa sisutuksen ilmettä eri vuodenaikojen mukaan? Kevääseen sopivat raikkaat pastellisävyt kun taas talveen lämpöä ja tunnelmaa tuovat tummat ja täyteläiset sävyt. Trademaxin valikoimasta löydät laajasti erilaisia tyyynpäällisiä, joilla olohuoneen ja makuuhuoneen sisustus saa täysin uutta ilmettä. Valikoimasta löydät paljon erityylisiä vaihtoehtoja, niin kuviollisia kuin tyylikkään yksivärisiäkin.

VALTAVASTI UPEITA TYYNYNPÄÄLLISIÄ

Trademaxin valikoimasta löydät paljon laadukkaita, edullisia ja suosittuja tyynynpäällisiä useilta tunnetuilta tavaramerkeiltä, kuten Lord Nelson, Nusnäs, Finlayson ja Vallila. Valitse tyynynpäälliset niin, että ne sopivat tyylillisesti yhteen muiden sisustustekstiilien, kunte torkkupeittojen ja verhojen kanssa - niitäkin löydät meiltä! Tyynynpäällisten ostaminen netistä on näppärää ja mukavaa siksi, että näet helposti koko tarjolla olevan valikoiman, josta voit valita juuri sinulle sopivat tuotteet, juuri oikean kokoisina ja värisinä. Ihanat tyynynpäälliset antavat vanhoille tyynyille täysin uuden ilmeen. Uudista tyynynpäällisillä vaikkapa sohvatyynyt tai makuuhuoneen sängyn päällä olevat koristetyynyt. Koristetyynyt sopivat niin sohvalle, nojatuoliin, keittiötuoliin tai vaikkapa ihan lattialle. Yhteensopivat koristetyynynpäälliset, verhot ja matot antavat tilaan yhtenäisen ja elegantin ilmeen. Niillä vaihdat sisustuksen tyyliä tunnelmaa helposti ja nopasti. Meiltä löydät kaiken kodin sisustuksen päivittämiseen liittyvän helposti ja nopeasti.
Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Pestävä
Nostettava ja laskettava
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Henkilöiden lukumäärä
Muoto
Toiminto
Tyyli
Tyyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Irrotettava kangas
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja