Kaihtimet

120 kpl tuotetta
30326695937fcc5e198ea9c0273cad28863115ea.jpg

Sälekaihtimet ovat klassinen ja varsin toimiva ratkaisu silloin, kun halutaan säädellä ikkunoista sisälle tulevaa valon ja auringonpaisteen määrää. Sälekaihtimet suojaavat myös lattiaa ja huonekaluja suoralta auringonpaisteelta ja vähentävät näin haalistumisen riskiä. Sälekaihtimien avulla huoneen lämpöisyyttä on mahdollisuus säädellä, mikä on mukavaa ainakin helteiseen aikaan. Sälekaihtimet auttavat pitämään yllä yksityisyyttä, sillä niiden avulla on helppo säädellä sitä, minkä verran ulkoa näkyy sisälle. Sälekaihtimet ovat sekä käytännöllinen että tyylikäs lisä kotisi sisustukseen. Valikoimastamme löydät paljon erilaisia ja eri materiaaleista valmistettuja säleverhoja.

Millaiset sälekaihtimet minun pitäisi valita?

Perinteiset ja klassiset sälekaihtimet ovat edelleen erittäin suosittuja. Valikoimastamme löydät mihin tahansa tilaan tai huoneeseen sopivat sälekaihtimet ja laskosverhot. Makuuhuoneeseen sopii parhaiten sälekaihtimet tai pimentävä rullaverho, joilla saadaan huone hämäräksi tai pimeäksi nukkumista varten. Olohuoneeseen taas sopivat näyttävät puusta tai alumiinista valmistetut sälekaihtimet tai tekstiiliset laskosverhot.

Onko sälekaihdinten puhdistaminen hankalaa?

Sälekaihtimet on helppohoitoisia ja niiden puhtaana pitämiseen riittää yleensä pelkkä pölyjen pyyhkiminen tai imurointi. Sälekaihtimet, jotka on valmistettu kosteutta kestävästä materiaalista, voi halutessaan pyyhkiä kostealla liinalla. Trademaxilta löydät kauniit ja käytännölliset sälekaihtimet, joista on iloa vuosiksi eteenpäin.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä