Laskosverho

13 kpl tuotetta
608746(1).jpg
Kampanja
Laskosverhossa yhdistyvät maalaisromantiikka ja yksinkertainen käytännöllisyys. Laskosverho on yleensä valmistettu kankaasta ja koristeltu hienoilla yksityiskohdilla. Voit myös hankkia laadukkaan pellavaisen laskosverhon, jossa on aitoa rustiikkista tuntua.

Luo maalaismainen tunnelma laskosverholla

Mitä eroa on laskosverholla ja sälekaihtimilla?

Laskosverhot ja sälekaihtimet eroavat toisistaan monin tavoin, mutta niillä on periaatteessa sama tehtävä. Laskosverho on yleensä valmistettu kankaasta ja nostetaan nauhoilla, kun taas sälekaihtimet on yleensä valmistettu muovista tai puusta, ja niitä voidaan sekä nostaa että kääntää. Kaihdin koostuu useista puu- tai muoviliuskoista, joita voidaan kääntää eri kulmiin, jotta valoa pääsee sisään haluttu määrä. Kaihdin voidaan sitten vetää kokonaan ylös, aivan kuten laskosverho, jolloin kaikki valo pääsee sisään. Sälekaihtimet ovat käytännöllisempiä, mutta ne eivät ole yhtä kauniita kuin laskosverhot.

Miten puhdistan laskosverhon?

Laskosverhot voi puhdistaa eri tavoin sen mukaan, kuinka likaisia ne ovat. Voit imuroida ne säännöllisesti pölynimurilla ja sen pienimmällä teholla. Jos verhoihin on jäänyt tahra, yritä puhdistaa ne lämpimällä vedellä ja miedolla pesuaineella, mutta joskus verhot on pakko pestä koneessa. Verhoissa on pesuohjeet, joita kannattaa noudattaa.

Miten laskosverhot otetaan alas?

Kun peset laskosverhot koneessa, ne on voitava ottaa pois ikkunasta. Tämä menettely voi olla hieman monimutkainen, ja se on tehtävä järjestelmällisesti, jotta osaat sitten asentaa ne takaisin samalla tavalla. Muista siis lukea tuotteen käyttöohjeet jo etukäteen.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Toiminto
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja