Pimennysverho

264 kpl tuotetta
1183346(3).jpg
Hyvän yöunen saamiseksi on oltava pimeyden ympäröimänä. Jos on valoisaa, on vaikeampi nukkua. Valo lähettää aivoille signaalin, että on päivä ja sinun pitäisi olla hereillä. Jos haluat nukkua päivällä, voit käyttää unimaskia, mutta pimennysverhojen vetäminen makuuhuoneen ikkunan eteen on erittäin käytännöllistä ja mukavaa. Näin et herää liian aikaiseen aamuaurinkoon, ja nukahtaminen valoisien öiden aikaan on helpompaa.

Saa paremmat yöunet kun käytät pimennysverhoa

Sopivatko pimennysverhot suuriin ikkunoihin?

Pimennysverhoja on saatavana eri pituisia, joten ne sopivat moniin erityyppisiin ikkunoihin. Pituutta voi olla jopa 245 cm, jolloin verhot sopivat todella suuriin ikkunoihin. Voit myös ripustaa pitkiä verhoja katosta lattiaan, jos sinulla on pienemmät ikkunat. Tämä antaa yhtenäisen ilmeen ja muodostaa kauniin tekstiilipinnan.

Onko pimennysverhoissa eri värivaihtoehtoja?

Värejä on valittavissa useita. Pimennysverhojen ei tarvitse olla mustia tai tummansinisiä. Voit valita punaiset, vaaleansiniset tai vihreät pimennysverhot tai mitä tahansa, mikä sopii makuuhuoneeseesi sisustukseen. Verhojen tiiviisti kudottu kangas tekee niistä vähemmän valoa läpäiseviä ja saa ne toimimaan pimennysverhoina.

Voinko käyttää pimennysverhoja "tavallisina" verhoina?

Pimennysverhoja voi käyttää myös muissa huoneissa kuin makuuhuoneessa. Ehkä sinulla on huone, jossa on paljon iltapäiväaurinkoa, jonka haluat pimentää aika ajoin. Tai sitten löydät kotiisi sopivat tyylikkäät verhot, joissa on myös pimennystoiminto, mutta joita voi käyttää missä tahansa.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Toiminto
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä