Verhokappa

46 kpl tuotetta
684502(1).jpg
Kampanja
Ikkunassa oleva verhokappa antaa klassisen ja kodikkaan vaikutelman. Valitsitpa sitten makuuhuoneen tai keittiön verhoja, verhokappa näyttää upealta ikkunassasi. Verhokapat sopivat olohuoneeseen yhtä hyvin kuin perinteiset pitkä verhot. Voit pehmentää kylpyhuoneen, pesuhuoneen tai harrastehuoneen sisustusta verhokapoilla. Tutustu valikoimamme edullisiin verhokappoihin ja löydä kaunis, koristeellinen yksityiskohta juuri sinun kotiisi sopivaan tyyliin.

Luo klassinen ja kodikas tunnelma verhokapoilla

Minkä verhokapan valitsisin?

Huoneen muut tekstiilit on mukava sovittaa yhteen verhokapan kanssa, joten valitse kappa, joka sopii ympäristön ja sisustuksen väriin ja tyyliin. Voit haluta vaihtaa verhokappoja vuodenajan mukaan. Vaaleampi verho voi tuntua mukavalta kesällä, kun taas tummempi verho voi suojata kirkkaalta auringonvalolta. Verhokappa voi olla myös mukava vaihtaa eri juhlapyhien ajaksi.

Miten kiinnitän verhokapan?

Joissain verhokapoissa on erityiset silmukat niiden ripustamista varten, ja toisissa on kuja, jonka avulla kappa voidaan kiinnittää verhokiskoon. Voit myös ripustaa verhon nipsujen avulla. Jos yhdistät verhokapan pitkiin verhoihin, on mukavaa, että verhokappa asettuu muiden verhojen eteen.

Voinko laittaa ikkunaan sekä verhokapan että pitkät verhot?

Voit yhdistää kappaverhon esimerkiksi sälekaihtimien, paneeliverhojen ja pitsiverhojen kanssa. Verhojen yhdistäminen riippuu siitä, millaisen ilmeen ja tunnelman haluat niillä luoda. Esimerkiksi kun haluat huoneeseen paljon valoa, verhokappa yhdistettynä läpinäkyviin verhoihin on hyvä vaihtoehto.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Toiminto
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja