Päiväpeite

297 kpl tuotetta
9174e4a4b9ad63294e2f750a3a2547ef351bc4f3.jpg
Kampanja

Makuuhuoneen sisustuksen tulisi viestiä harmoniasta ja hyvästä unesta. Hyvin nukkuminen on ratkaisevan tärkeää terveydelle ja hyvinvoinnille, joten makuuhuoneen jokainen yksityiskohta on tärkeä. Jos haluat löytää sen mukavan tyylin, joka saa sinut rauhoittumaan heti, kun astut makuuhuoneeseesi, päiväpeitto on erittäin tärkeä osa tuota kokonaisuutta. Löydä tyylikäs ja kodikas päiväpeitto laajasta valikoimastamme. Mitä tahansa tarvitsetkin tehdessäsi makuuhuoneestasi kauniimman ja kutsuvamman päiväpeiton avulla, löydät sen meiltä.

Luo makuuhuoneeseesi päivittäistä kauneutta päiväpeitteellä

Valitsenko kuviollisen vai yksivärisen päiväpeiton?

Peiton kuviointi riippuu sekä ympäristöstä että muista sisustuselementeistä. Jos sinulla on kuviollinen tapetti, yksivärinen päiväpeitto antaa makuuhuoneellesi rauhallisemman ilmeen. Toisaalta taas, jos seinät ovat yksiväriset, kuviollinen päiväpeitto piristää tilan ilmettä. Lisäksi voit sitten valita koristetyynyjä, jotka joko sopivat peiton tyyliin ja väreihin tai luovat niille kontrastia.

Voinko laittaa parivuoteen päiväpeiton kahteen yhden hengen sänkyyn?

Vaikka parisänkysi koostuisi kahdesta erillisestä sängystä, on mukavaa antaa sängylle yhtenäinen ilme yhdellä päiväpeitteellä.

Pitäisikö sängyllä olla aina päiväpeite?

Peiton asettaminen sängyn päälle saa makuuhuoneen näyttämään siistimmältä ja rauhallisemmalta. Aina ei kuitenkaan ole energiaa tai aikaa sängyn petaamiseen ja peittelyyn. Yksi niksi on oikoa pussilakanat ja tyynyt ja taittaa päiväpeitto siististi sängyn jalkopäähän. Näin saat sängystä nopeasti siistin näköisen.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Toiminto
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja