Pussilakanasetti

857 kpl tuotetta
44fbe067fab72fe6bc620bea7e12342ac96aa9d2.jpg
Suositut suodatukset
Makuuhuoneen ja lasten makuuhuoneen pussilakanoiden vaihtaminen uusiin tuo yksinkertaisen muutoksen arkeen. Uudet lakanat tuntuvat erityisen raikkailta, ja lapset voivat unelmoida mielikuvituksissaan. Pussilakanat pestään usein, joten kotona on hyvä olla muutama erivärinen pussilakana.

Mikä on lasten pussilakana?

Lasten pussilakanat ovat pienempiä, jotta ne sopivat paremmin pinnasänkyyn ja lasten peittojen päälle. Lasten pussilakanoissa on myös hauskoja ja söpöjä kuvioita. Iltaisin nukkumaanmenon pitäisi olla hauskaa ja kodikasta. Kun valitset lapsellesi pussilakanan, valitse sellainen, josta tiedät hänen pitävän ja joka tuntuu turvalliselta.

Minkä väriset pussilakanat minun pitäisi valita?

Pussilakanaa valitessasi voit aloittaa makuuhuoneen tapetin, mattojen ja verhojen väristä. Jos valitset neutraalin värin, tiedät, että se sopii aina ja tuntuu raikkaalta nukkumaan mennessä. Pussilakanassa on tärkeää, että se on pehmeä ja mukava kehoa vasten, jotta voit rentoutua.

Onko olemassa tyynyliinaa, joka sopii pussilakanaani?

Pussilakanan mukana toimitetaan aina samanvärinen ja -materiaalinen tyynyliina. Jos haluat lisätä tyynynpäällisiä, voit joko ostaa yhden saman kuvioisen tyynyliinan tai valita jonkin yksivärisen, joka sopii kuvion väreihin. Pussilakanat ja tyynyliinat on mukava vaihtaa usein, joten niitä ei voi olla kaapissa liikaa.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Aihe
Väri
Materiaalityyppi
Toiminto
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä