Sisätyynyt

45 kpl tuotetta
662916(1).jpg
Kampanja
Tyynynpäällinen antaa sisustukseen ilmettä, mutta sen sisällä oleva sisätyyny on vähintään yhtä tärkeä. Se takaa muodon ja mukavuuden. Luo siis kodikas ja ihana tunnelma uusilla sisätyynyillä. Tervetuloa tutustumaan laajaan ja edulliseen sisätyynyvalikoimaan netissä.

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia

Minkä kokoiset sisätyynyt?

Suosittelemme valitsemaan sisätyynyn, joka on hieman tyynynpäällistä suurempi. Jos sinulla on koristetyynynpäällinen, jonka mitat ovat 45x45, valitse sisätyyny, joka on mitoiltaan 50x50 cm. Sitten saat pehmeämmän ja ilmeeltään muhkeamman tyynyn. Toki voit ostaa juuri sellaisen sisätyynyn, joka parhaiten vastaa tarpeeseensa.

Millainen täyte tyynyssä pitäisi olla?

Se, millainen täyte tyynyssäsi tulisi olla, on makuasia. Materiaaleja, kuten untuvaa ja höyheniä, on helppo käsitellä, ne antavat hyvän tuen ja niillä on pitkä käyttöikä. Kuitutäytteiset sisätyynyt on suunniteltu jäljittelemään luonnontäyteitä. Ne ovat helppohoitoisia ja monesti hyvin allergiaystävällisiä.

Millaisia sisätyynyjä Trademaxilla on?

Trademaxilta löydät monia erilaisia sisätyynyjä monen kokoisina. Meillä on sisätyynyjä vakiomitoissa 50x50 cm, mutta myös suurempia kokoja, kuten 70x50 cm. Kaikki tyynymme säilyttävät muotonsa ja antavat hyvän tuen.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Toiminto
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja