Hieronta & itsehoito

50 kpl tuotetta
1771613(1).jpg
Kampanja
Hieronta auttaa kehoa rentoutumaan ja tuntemaan olonsa taas hyväksi, jos se on ollut kovassa rasituksessa tai jos lihakset ovat kireänä. Oletpa sitten töissä hierojana, harrastatpa hierontaa tai haluat vain ottaa hetken aikaa itsellesi, löydät erilaisia välineitä ja laitteita, joilla voit parantaa kehosi hyvinvointia.

Rentoudu mukavan hieronnan avulla ja lisää samalla hyvinvointia

Miten hieronta parantaa hyvinvointiani?

Ei ole väliä, hierotko itseäsi vai hierotaanko sinua. Keho voi hyvin saamastaan stimulaatiosta. Hieronta stimuloi verenkiertoa, mikä pehmentää ja lämmittää lihaksia ja lisää hyvinvointia. Kun kehosi on väsynyt ja olet venyttänyt lihaksia tai istunut jännittyneenä liian kauan, hieronta tekee ihmeitä.

Onko olemassa välineitä itsehierontaan?

Koko vartaloa ei tarvitse hieroa kerralla, vaan voit keskittyä siihen kohtaan, joka tuntuu jäykältä tai kipeältä. Meillä on sekä sähköisiä että manuaalisia hierontavälineitä, jotka parantavat hyvinvointiasi. Voit halutessasi hieroa pohkeita, niskaa tai muita kehonosia, jotka tarvitsevat hieman lisähoitoa.

Miten osaan valita sopivan hierontalaitteen?

Jos työskentelet hieronnan parissa tai harrastat sitä, sinun on valittava hierontavälineet, jotka sopivat käyttämääsi tilaan. Jos taas etsit välineitä ja varusteita, joilla voit parantaa omaa hyvinvointiasi hieromalla, valitse laitteet sen mukaan, mihin haluat ne sijoittaa ja miten haluat niitä käyttää.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja