Kahvinkeittimet & kahvitarvikkeet

4 kpl tuotetta
1941772(3).jpg
Lintujen viserrys avonaisesta ikkunasta sekoittuu espressokoneen hurinaan. Kahvipapujen täyteläinen tuoksu sekoittuu ikkunasta sisään tulevaan lempeään aamutuuleen. Uusi päivä on alkanut, ja espressokoneesi on juuri valmistanut sinulle täydellisen kupin kahvia. Näin alkaa täydellinen päivä.

Aamut ansaitsevat kunnon kahvinkeittimen

Mikä on kapselikahvinkeitin?

Kapselikone ja espressokone eivät ole sama asia, vaikka kupissa tulokset ovatkin samankaltaisia. Espressokeittimessä laitat kahvin itse koneeseen ja käytät sitä. Se, kuinka paljon sinun on tehtävä itse, riippuu siitä, kuinka automatisoitu koneesi on. Manuaalista työtä on kuitenkin aina jonkin verran. Kapselikoneessa sinun tarvitsee vain laittaa kapseli säiliöön, painaa alas vipu ja kone aloittaa toimintansa. Kun kahvi on valmista, otat kapselin ulos ja heität sen pois. Laitteen puhdistuksen tarve on vähäinen.

Mitä papuja voin käyttää kahvinkeittimeen?

Kahvinkeittimessä käytettävät pavut riippuvat paljon siitä, millainen kahvinkeitin sinulla on. Jos sinulla on espressokone, sinun pitäisi nauttia erityisesti espressokahvia. Merkillä ei ole merkitystä. Jos sinulla taas on kapselikone, tuotemerkillä on suuri merkitys. sillä kapselin on oltava yhteensopiva kyseisen koneen kanssa.

Minkä merkkisiä kahvinkeittimiä voin ostaa?

Kahvinkeitintä, erityisesti kapselikeitintä, ostaessasi kannattaa tarkistaa, onko lähikaupassasi tarjolla kahvia kyseiseen koneeseen. Jotkut merkit ovat helpommin löydettävissä kuin toiset. Yleisiä koneita ovat Nespresso ja Tassimo. Näihin koneisiin sopivia kapseleita löytyy useimmista päivittäiskaupoista.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Materiaalityyppi
Toiminto
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)