1942033(3).jpg
Onko mitään kotoisampaa kuin kahvinkeittimen kotoisa porina aamulla? Kun aurinko paistaa ikkunasta ja linnut visertävät ulkona, hetki on täydellinen. Jauhettujen kahvipapujen tuoksu lisää myös tätä erityistä tunnetta.

Aika hankkia uusi kahvinkeitin päivän tärkeintä hetkeä varten

Mikä on paras kahvinkeitin?

Voidaan epäilemättä todeta, että tutkijat kiistelevät tästä asiasta. Jokaisella on oma suosikkinsa eri syistä. Kahvinkeitin, joka on paras yhdessä testissä, ei välttämättä edes pääse toiseen testiin. Kuluttajilta kysyttäessä myös heidän mielipiteensä vaihtelevat suuresti. Kaikki riippuu siitä, mitä kahvinkeittimeltä haluat. Jotkut haluavat yksinkertaisen keittimen, joka tekee yksinkertaisen työnsä. Toiset haluavat hienostuneen koneen, joka keittää kahvia lukiessaan uutisia ja toivottaa hyvää päivänjatkoa.

Pitäisikö kahvinkeitintä puhdistaa kalkista?

Ennemmin tai myöhemmin kaikki kahvinkeittimet on puhdistettava kalkista. Kone, jossa on kalkkikertymiä, toimii huonommin, eikä kahvi maistu yhtä hyvältä. Se, kuinka usein sinun on poistettava kalkkia koneestasi, riippuu siitä, missä päin Suomea asut. Eli kuinka korkea juomaveden kalkkipitoisuus on. Tämä vaihtelee paljon. Kalkinpoisto tehdään käyttämällä erityistä ainetta, joka lisätään veden kanssa keittimen vesisäiliöön. Kalkinpoiston jälkeen kannattaa pelkkä vesi kierrättää koneen läpi vielä muutaman kerran, jotta puhdistusaine saadaan turvallisesti poistettua laitteesta.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Materiaalityyppi
Toiminto
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)