Liesituulettimet

32 kpl tuotetta
2094237(1).jpg
Mitä elämä olisikaan ilman liesituuletinta? Riittää, että tuuletin ei toimi oikein tai että siinä on väärä asetus, ja keittiö täyttyy epämiellyttävästä kärystä. Ihmetyttää, miten ennen vanhaan pärjättiin pelkällä reiällä katossa ja itseimevällä laitteella. Liesituuletin tekee keittiön ilmasta raikkaan ja poistaa ikävät ruoanlaitoin aiheuttamat käryt.

Päivitä keittiön liesituuletin ja tee kodistasi raikkaampi

Miten liesituuletin toimii?

Keittiössäsi on yleensä tuuletin ja tuuletinkanava, joka kuljettaa tuulettimen puoleensa vetämät käryt pois. Putki poistuu jostain kohtaa talon julkisivua. Jos mahdollista, putki poistuu savupiipun kautta. Jos ilman epäpuhtauksia joudutaan kuljettamaan pitkä matka, kuljetusputkessa on myös hyvä olla oma puhallin, joka varmistaa, että epäpuhtaudet pääsevät ulos asti.

Miten aktiivihiilisuodattimella varustettu liesituuletin toimii?

Jos keittiöstä ei ole putkea ulos, on liesituulettimessa hyvä olla aktiivihiilisuodatin. Hiilisuodattimen avulla tuuletin imee käryn, suodattaa rasvan ja hajut, ja päästää sitten puhdistetun ilman takaisin keittiöön. Aktiivihiilituuletin ei ole yhtä hyvä kuin hormiin yhdistetty liesituuletin, mutta paljon parempi kuin ei tuuletinta ollenkaan.

Miten puhdistan keittiön liesituulettimen?

Sekä hiilisuodatintuulettimet että tavalliset liesituulettimet on puhdistettava säännöllisesti, jotta ne pysyvät toimintakunnossa. Niiden suodattimet tukkeutuvat nopeasti rasvasta ja liasta. Helpoin tapa puhdistamiseen on huuhdella suodatin ensin kuumalla vedellä ja upottaa se sitten pesuaine- ja vesiastiaan. Jättää sinne tunnin ajaksi. Tämän jälkeen suodatin huuhdellaan ja sen annetaan kuivua kunnolla ennen takaisin paikalleen laittoa.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä