Keittiöveitset

2 kpl tuotetta
1182594(1).jpg
Kampanja
Todella hyvä keittiöveitsi tekee ruoanlaitosta paljon hauskempaa. Hyvä veitsi tuntuu mukavalta kädessä ja on terävä. Trademaxilla voit tutustua erilaisiin keittiöveitsiin, jotta löydät helposti sellaisen, joka sopii sinulle ja sinun ruoanlaittotapaasi.

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia

Millaisia hyviä veitsiä tarvitsen?

Jos haluat päivittää kaikki veitsesi, on hyvä ostaa uusi veitsisarja. Näin saat kaikki tarvitsemasi veitset yhdellä kertaa, edullisesti. Käsillä kannattaa aina olla hyvä leipäveitsi, fileeveitsi ja kasvisveitsi. Niillä selviät uljaasti lähes kaikista keittiön haasteista.

Kuinka hoidan keittiöveitsiä?

Jos veitsesi alkaa tylsyä, on aika teroittaa se. Voit tehdä tämän joko veitsen teroittimella tai hiomakivellä. On myös tärkeää, että säilytät veitset oikein. Älä jätä veitsiä makaamaan ja sijoita niitä sekaisin laatikkoon. Sijoita ne mieluummin veitsitukkiin, jolloin ne eivät kulu turhaan ja niiden käyttöikä pitenee.

Voinko ostaa veitsiä Trademaxilta?

Voit tietysti! Tutustu yksittäisiin veitsiin ja veitsisarjoihin löytääksesi sinulle ja tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme, jossa sinua autetaan mielellään.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Kampanja