categoryTopBlock

Paistinpannut

33kpl tuotetta
Padat, kattilat
Trademaxilla on saatavilla eri materiaaleista valmistettuja paistinpannuja erilaisiin käyttötarpeisiin. Myös kokovaihtoehtoja on useita. Paistinpannumme sopivat niin aloittelijoille kuin mestarikokeillekin. Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaamme ja tilaamaan uusi paistinpannu edullisesti netistä.

Kuinka kauan paistinpannu kestää?

Kun huolehdit paistinpannustasi ja käytät oikeasta materiaalista valmistettua pannua oikeaan tarkoitukseen, pidennät sen käyttöikää. Paistinpannusi voi siis kestää seitsemästä vuodesta jopa useisiin kymmeniin vuosiin. Voitele paistinpannua ajoittain öljyllä, mikä estää paistinpannun hilseilemisen riskiä.

Millainen paistinpannu minun pitäisi hankkia?

On parasta aloittaa valinta siitä, mikä liesi sinulla on. Perinteiselle sähköliedelle paras vaihtoehto voisi olla paksupohjainen valurautapannu. Jos sinulla on kaasuliesi, siinä toimivat hyvin ohuemmatkin paistinpannut. Jos sinulla on induktioliesi, on tärkeää valita juuri siihen soveltuva paistinpannu, eli esimerkiksi magneettipohjainen pannu tai valurautainen pannu.

Miten paistinpannut mitataan?

Paistinpannu mitataan sen yläreunasta. Halkaisijamitta mitataan reunasta reunaan. Yleisimmät paistinpannut ovat halkaisijaltaan 28 cm, mutta tietysti löytyy tästä isompia että pienempiä paistinpannuja.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Materiaalityppi
Toiminto
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä