Paistinpannut

22 kpl tuotetta
Kampanja
19c15d4632392a327c1456b1359fbc9ffd9f01c4.jpg
Trademaxilla on saatavilla eri materiaaleista valmistettuja paistinpannuja erilaisiin käyttötarpeisiin. Myös kokovaihtoehtoja on useita. Paistinpannumme sopivat niin aloittelijoille kuin mestarikokeillekin. Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaamme ja tilaamaan uusi paistinpannu edullisesti netistä.

Kuinka kauan paistinpannu kestää?

Kun huolehdit paistinpannustasi ja käytät oikeasta materiaalista valmistettua pannua oikeaan tarkoitukseen, pidennät sen käyttöikää. Paistinpannusi voi siis kestää seitsemästä vuodesta jopa useisiin kymmeniin vuosiin. Voitele paistinpannua ajoittain öljyllä, mikä estää paistinpannun hilseilemisen riskiä.

Millainen paistinpannu minun pitäisi hankkia?

On parasta aloittaa valinta siitä, mikä liesi sinulla on. Perinteiselle sähköliedelle paras vaihtoehto voisi olla paksupohjainen valurautapannu. Jos sinulla on kaasuliesi, siinä toimivat hyvin ohuemmatkin paistinpannut. Jos sinulla on induktioliesi, on tärkeää valita juuri siihen soveltuva paistinpannu, eli esimerkiksi magneettipohjainen pannu tai valurautainen pannu.

Miten paistinpannut mitataan?

Paistinpannu mitataan sen yläreunasta. Halkaisijamitta mitataan reunasta reunaan. Yleisimmät paistinpannut ovat halkaisijaltaan 28 cm, mutta tietysti löytyy tästä isompia että pienempiä paistinpannuja.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja