Roskakorit & jäteastiat

59 kpl tuotetta
1341919(1).jpg
Kampanja

Roskakorit ja jäteastiat jokaiseen kotiin

Roskakorit ja jäteastiat auttavat pitämään ympäristön ja kotisi siistinä.

Miksi tarvitsen roskakorin ulos?

Jäteastia näyttää, että roskat kuuluvat heittää sinne. Muuten tupakantumpit, karkkipaperit ja paljon muuta roskaa heitetään pitkin sisäpihaa tai jalkakäytävää. Roskakorin tyhjentäminen on pienempi vaiva kuin maan siivoaminen jälkikäteen.

Millaisia vaatimuksia on ulkotilan jäteastialle?

Roskakorin on hyvä olla roteva sekä sään kestävä. On myös tärkeää, että se on helppo siirtää ja tyhjentää tarpeen tullen. Ulkonäön kannalta voi olla tärkeää, että se sopii ympäristöönsä ja näyttää siistiltä sen sijaan että se pilaisi esimerkiksi kerrostalon sisäpihan ulkonäköä. Kaikkien viihtyvyyden kannalta on hyvä, että roskakori putsataan sekä sisä- että ulkopuolelta säännöllisesti, etteivät esimerkiksi hyönteiset tai linnut keräänny sen ympärille.

Mistä ostan roskakorit ja jäteastiat?

Tilaat kaiken kotiisi vaivattomasti Trademax.fi:stä. Täältä löydät koko valikoiman ja voit helposti etsiä itsellesi sopivan roskakorin tai jäteastian tarpeittesi mukaan. Tämä on edullisin ja helpoin tapa ostoksille.

Kuinka monta jäteastiaa tarvitsen?

Nykyaikana on tärkeää kierrättää mahdollisimman paljon, joten kannattaa ostaa useita astioita helpottamaan kierrätystä. Voit ostaa omat jäteastiat sekajätteelle, biojätteelle, paperille, lasille ja metallille. Riippuen miten sinulla on mahdollista kierrättää niin voit ostaa sen mukaan jäteastioita. Tuotteidemme avulla voit vaivattomasti aloittaa kierrätyksen ja pitää kotisi siistinä.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja