Termoskannut & pullot

3 kpl tuotetta
1941721(1).jpg
Oletko lähdössä retkelle ja haluat pitää juomat kuumina tai kylminä? Silloin termospullo on täydellinen vaihtoehto. Trademaxilta löydät klassisen termospullon lisäksi erilaisia monipuolisen valikoiman termospulloja. Tarjoamme valikoimassamme myös kauniita termoskannuja niille, jotka haluavat illanistujaisissa tarjoilla juomat upeissa astioissa.

Termospullo on eristetty astia, joka estää astian ulkopuolista lämpötilaa vaikuttamasta pullon sisälämpötilaan pidemmän ajanjakson ajan. Toisin sanoen, jos termospullossa on kuumaa juomaa, se pysyy kuumana pidempään. Vastaavasti kylmä juoma pysyy kylmänä.

Mikä on juomatölkki?

Juomatölkki on astia, joka yleensä määritellään kannelliseksi juomapulloksi. Nykyään juomatölkkejä on saatavilla monen kokoisia ja mallisina, joten sinun pitäisi löytää helposti itsellesi sopiva astia.

Voinko säilyttää termospullossa kuumia ja kylmiä juomia?

Termospullo on itsestään selvä valinta niille, jotka haluavat kuljettaa talvella mukanaan kahvia tai kuumaa kaakaota, kun taas kesällä termos on täydellinen jääkylmien juomien kuljettamiseen. Valikoimastamme löydät Sagaformin teräspulloja, joissa voi säilyttää sekä kylmiä että kuumia juomia. Nämä teräksiset termospullot pitävät juomat jääkylmänä jopa 24 tuntia ja kuumana jopa 12 tuntia.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)