Lautaset & kulhot

250 kpl tuotetta
Kampanja
1506354(14).jpg
Suositut suodatukset
Jokainen tarvitsee kotonaan tyylikkäitä, edullisia ja laadukkaita lautasia. Trademaxilta löydät lautassetit, ruokalautaset, syvät lautaset ja paljon muuta. Täältä löydät edullisesti kaiken, mitä uuteen astiastoon tarvitset. Valikoimassamme on erimallisia, erivärisiä ja erityylisiä lautasia. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme ja tilaamaan uudet lautaset Trademaxilta jo tänään.

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia

Kuinka paljon lautasia tarvitsen?

Suositellaan, että jokaista lautasta olisi tusina eli 12 ruokalautasta, asettia ja syvää lautasta. Ei tietenkään ole väärin ostaa lisäksi vielä varalautasia. Silloin sinulla on edelleen tarpeeksi lautasia, vaikka jotain muutamalle sattuisikin.

Millaisia lautasia minulla pitäisi olla?

Lautasia käytetään päivittäin. Ottaen huomioon sen, kuinka paljon lautasia käytetään, kannattaa sinun valita tyylikkäät lautaset, joista pidät ja joita jaksat katsella päivästä toiseen. On hyvä, jos lautaset ovat käytännöllisiä, mutta niiden pitäisi sopia myös keittiösi sisustukseen. Sekään ei ole pahitteeksi, jos niillä saa aikaan kauniin kattauksen. Trademaxilta löydät eri materiaalista valmistetut, erimalliset ja erikuvioiset lautaset. Valikoimassamme on kaiken kokoisia lautasia, joista löydät oikeat vaihtoehdot kaikkiin ruokailuhetkiin.

Minkä muotoiset lautaset minun pitäisi valita?

Yleisimpiä ovat pyöreät lautaset. Viime aikoina myös neliön ja suorakaiteen muotoiset lautaset ovat nostaneet suosiotaan, sillä niillä kattaukseen saa luonnetta ja uutta ilmettä. Suorakulmaisen ruokapöydän linjoja voi rikkoa erimallisilla lautasilla, mutta nelikulmaiset lautaset tosin toistavat tyylikkäästi kulmikkaan pöydän muotoja. Pyöreälle pöydälle sopivat parhaiten pyöreät tai soikeat lautaset. Tällä tavoin hyödynnät pöytätilan parhaiten. On olemassa myös muodoltaan epäsymmetrisiä lautasia. Jos aikomuksenasi on tarjoilla useamman ruokalajin ateria, käytä eri ruokalajeissa erimallisia lautasia. Näin saat aikaan hienon yksityiskohdan.

Mikä materiaali minun pitäisi lautasiini valita?

Tyylikkäitä lautasia on saatavana eri materiaaleista valmistettuina. Lautaset valmistetaan useimmiten keramiikasta. Lautasia on siis saatavana niin posliinista, kivitavarasta tai savesta valmistettuina. Valikoimassamme on useista eri materiaaleista valmistettuja lautasia, joten voit helposti löytää sinulle parhaiten sopivat lautaset. Lasten lautaset on yleisimmin valmistettu kovamuovista, jolloin ne ovat kestäviä ja kevyitä. Sinun ei siis tarvitse pelätä, että lattialle pudotessaan lautanen rikkoutuisi.

Mitkä ovat lautasten ja asettien mitat?

Yleensä ruokalautaset ovat halkaisijaltaan 25 cm ja asetit 18 cm. Mitat voivat tietenkin vaihdella lautasten mallista ja valmistajasta riippuen.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Toiminto
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja