Kahvikuppi

87 kpl tuotetta
Kampanja
1941312(3).jpg
Mitä elämä olisi ilman kahvikuppia tai kahvimukia? Loppujen lopuksi se aamujuoma, joka saa päivän alkuun, on juotava jostakin. Joko pienestä kupista aamiaispöydässä, mukista, jota voit kantaa mukanasi valmistautuessasi päivään, tai isommasta kannellisesta termosmukista, jonka voit ottaa mukaan työmatkalle.

Kahvikupit ja kahvimukit juhliin ja jokapäiväiseen käyttöön

Mitä eroa on kahvimukilla ja kahvikupilla?

Kahvimukin ja kahvikupin tärkein ero on koko. Kahvimuki on yleensä suurempi ja siihen mahtuu enemmän, kun taas kahvikuppi on kooltaan melko vaatimaton. Kahvikuppia voidaan kuitenkin pitää hienostuneempana. Kahvikuppi ja -lautanen otetaan esiin, kun tarjotaan kahvia vieraille. Niistä voi juoda kahvia hienon illallisen jälkeen. Kahvimuki otetaan esiin, kun ystävä poikkeaa kahville.

Tarvitsenko erityisiä kahvikuppeja cappuccinoa varten?

Cappuccinolle ei todellakaan tarvita erityistä kahvikuppia. Monet väittävät, että maku paranee, jos kuppi on suunniteltu erityisesti cappuccinolle, aivan kuten viini ja konjakkikin maistuvat erilaisilta omissa laseissaan tarjoiltuna.

Tarvitsenko kahvikuppeja, joissa on lautaset?

Aivan kuten cappuccino-kuppeja, ei kahvikuppien asettejakaan välttämättä tarvita, mutta ne voivat parantaa kahvikokemusta. Kahvikupin aluslautasilla on myös pari käytännöllistä tehtävää, kuten kupin ulkopuolelle valuvien kahvitippojen kerääminen. Sitten on tietenkin heitä, jotka kaatavat kuuman kahvin lautaselle jäähtymään ja juovat sen sitten siitä.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Aihe
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja