Tarjottimet & tarjoiluvadit

165 kpl tuotetta
Kampanja
c8c83c18cef3890558dd7b0f1c3a4f38e3e0edb2.jpg

Laita juhlapäivällinen kauniisti esille tarjoilulautaselle tai yllätät päivänsankari aamulla tarjoilemalla aamiainen vuoteeseen kauniilla tarjottimella! Trademaxin valikoimassa on paljon erilaisia ja kauniita lasinalustoja, tarjoilulautasia sekä tarjottimia. Tarjottimia voi käyttää ruoan ja herkkujen tarjoilun lisäksi myös kodin sisustuksessa. Tarjottimelle voit asettaa esimerkiksi kallisarvoisen kokoelman pieniä esineitä tai syysiltojen pimetessä lämpöä hehkuvan kynttiläasetelman. Vaihtoehtoja tarjottimien käytölle on lukemattomia. Elokuvaillaksi käsinojatarjottimelle on hyvä laskea kädestä niin juoma kuin herkkuastiakin. Myös kaukosäädin on näppärästi käsillä, kun sen laskee käsinojatarjottimelle.

Tarjottimia eri materiaaleista

Suuresta tarjoiluastioiden ja tarjottimien valikoimasta löydät varmasti etsimäsi. Trademaxilta löydät niin pyöreät, kulmikkaat kuin myös esimerkiksi lehdenmuotoiset tarjottimet. Myös tarjoilulautasia on monen mallisia ja värisiä. Valitse omaan tyyliisi ja tarpeeseesi sopivat tarjoilualustat puisten, keraamisten ja marmoristen tuotteiden valikoimasta. Vai sopisiko sisustukseesi paremmin tyyliltään maalaisromanttinen ja väristykseltään antiikinvalkoinen tarjotin? Jouluglögien tarjoilemiseen sopii erinomaisesti joko jouluaiheinen tarjotin tai kuparinsävyinen metallitarjotin.


Kun haluat laittaa herkullisen grilliaterian esille, harkitse seuraavalla kertaa jotakin uutta perinteisen lautasen tilalle. Asettele mehukas liha ja raikas salaatti laakealle tarjoiluastialle, jossa ateria pääsee kauniisti esille. Kaada juomat valmiiksi laseihin, jotka olet asetellut upealle tarjottimelle. Valikoimasta löydät niin perinteiset, posliiniset ja keraamiset tarjoiluastiat kuin myös modernit marmoriset ja liuskekiviset vaihtoehdot. Useissa sarjoissa on samasta tarjotinmallista tarjolla erilaisia kokovaihtoehtoja, joten niiden avulla luot kattaukseen yhtenäisen ja näyttävän ilmeen.

Trademaxilla on laaja valikoima erilaisia keittiötarjottimia. Riippumatta siitä, etsitkö tarjotinta kakun tarjoilemiseen tai aamiaisin tarjoiluun sänkyyn, löydät verkkokauppamme valikoimasta sopivan tarjottimen.

Millaisia tarjottimia teidän valikoimassanne on?

Meillä Trademaxilla on paljon erilaisia tarjottimia. Suunnitteletko piknikiä puistoon? Siinä tapauksessa reunallinen tarjotin voisi olla sopiva vaihtoehto, sillä reunat estävät tarjoiltavien liukumisen pois tarjottimelta. Valikoimassamme on myös kannellisia tarjottimia ja tarjoiluastioita, joilta voit tarjoilla esimerkiksi kakkuja ja hedelmiä.

Mistä materiaaleista valmistettuja tarjottimia teiltä löytyy?

Trademaxilla on valikoimassaan paljon erilaisia ja edullisia tarjottimia keittiöön ja koko kotiin. Meiltä löydät muoviset tarjottimet sekä tukevat puu-, posliini-, metalli- ja keramiikkatarjottimet. Valikoimassamme on jokaiselle jotakin - jokaiseen makuun ja jokaiseen tyyliin.

Onko teillä esimerkiksi kahvallisia aamiaistarjottimia?

Kyllä. Trademaxin verkkokaupasta löydät myös kahvalliset tarjottimet. Niillä aamiaisen tarjoileminen sänkyyn onnistuu vaivatta, tai jos haluat tarjottimen, jossa on taitettavat jalat, niin niitäkin löytyy. Tarjotin, jossa on taittojalat soveltuvat erinomaisesti käytettäväksi sängyssä tai vaikkapa sohvalla.

Saanko tarvittaessa apua?

Olemme täällä Trademaxilla ihan sinua varten ja asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellämme. Tervetuloa ostoksille osoitteeseen trademax.fi. Laajasta tarjottimien valikoimasta löydät varmasti suosikkisi, jonka tilaaminen onnistuu helposti ja mukavasti netissä.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Irrotettava kangas
Taitettava
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja