4b90d3e6d52b531fcce0d1955f7eb961387279f6.jpg
Kampanja

Trademaxilla on laaja valikoima erilaisia keittiötarjottimia. Riippumatta siitä, etsitkö tarjotinta kakun tarjoilemiseen tai aamiaisin tarjoiluun sänkyyn, löydät verkkokauppamme valikoimasta sopivan tarjottimen.

Millaisia tarjottimia teidän valikoimassanne on?

Meillä Trademaxilla on paljon erilaisia tarjottimia. Suunnitteletko piknikiä puistoon? Siinä tapauksessa reunallinen tarjotin voisi olla sopiva vaihtoehto, sillä reunat estävät tarjoiltavien liukumisen pois tarjottimelta. Valikoimassamme on myös kannellisia tarjottimia ja tarjoiluastioita, joilta voit tarjoilla esimerkiksi kakkuja ja hedelmiä.

Mistä materiaaleista valmistettuja tarjottimia teiltä löytyy?

Trademaxilla on valikoimassaan paljon erilaisia ja edullisia tarjottimia keittiöön ja koko kotiin. Meiltä löydät muoviset tarjottimet sekä tukevat puu-, posliini-, metalli- ja keramiikkatarjottimet. Valikoimassamme on jokaiselle jotakin - jokaiseen makuun ja jokaiseen tyyliin.

Onko teillä esimerkiksi kahvallisia aamiaistarjottimia?

Kyllä. Trademaxin verkkokaupasta löydät myös kahvalliset tarjottimet. Niillä aamiaisen tarjoileminen sänkyyn onnistuu vaivatta, tai jos haluat tarjottimen, jossa on taitettavat jalat, niin niitäkin löytyy. Tarjotin, jossa on taittojalat soveltuvat erinomaisesti käytettäväksi sängyssä tai vaikkapa sohvalla.

Saanko tarvittaessa apua?

Olemme täällä Trademaxilla ihan sinua varten ja asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellämme. Tervetuloa ostoksille osoitteeseen trademax.fi. Laajasta tarjottimien valikoimasta löydät varmasti suosikkisi, jonka tilaaminen onnistuu helposti ja mukavasti netissä.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja