Lattiasuoja & toimistomatto

44 kpl tuotetta
84d881089992fa309496cf9c72e8d186c50daa07.jpg
Kampanja
Lattiasuoja auttaa suojaamaan lattiaa naarmuilta ja kulumiselta. Trademaxilta löydät eri materiaaleista valmistettuja, erimallisia lattiasuojia, jotka suojaavat lattiaa ollen samalla tyylikäs lisä kodin sisustukseen. Osta uusi lattiasuoja edullisesti Trademaxilta.

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia

Millaisia lattiasuojia on olemassa??

Trademaxilta saat eri tarkoituksiin sopivia lattiasuojia. Meillä on suojamattoja, maalausalustoja, kosteussuojamattoja sekä paljon muuta. Lattiasuojia on saatavilla useissa väreissä, useista materiaaleista valmistettuina ja usean kokoisina, joten löydät helposti etsimäsi.

Mihin lattiasuoja kannattaa laittaa?

Jos sinulla on kotitoimisto, saattaa työtuolin alla oleva lattia olla järkevää suojata lattiasuojalla. Näin tuolin alla oleva lattiapinta säilyy siistinä eikä tuolin liikkumisesta aiheutuvat jäljet päädy lattiaan. Kotikuntosalilla lattia kannattaa myös suojata. Jos treenaat painojen avulla, lattiaan tulee helposti jälkiä. Pehmeä suojamatto vaimentaa myös ääntä. Lattiasuoja auttaa pitämään lattian kauniina ja siistinä samalla pidentäen sen käyttöikää.

Mitä lattiasuojaa hankkiessa kannattaa ottaa huomioon?

Sinun on hyvä miettiä mihin tarkoitukseen olet lattiasuojaa hankkimassa, mitä lattiaa haluat suojata ja miten. Tarvitsetko lattiasuojaa kotitoimistoon vai kuntosalille? Vai onko sinun tarkoitus tehdä lapsille mukava alusta leikkimistä varten? Valitse siis käyttötarkoitukseen hyvin sopiva lattiasuoja.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja