categoryTopBlock

Edulliset kylpyammeet kaikkiin kylpyhuoneisiin

37kpl tuotteita
Kylpyhuone
Kampanja

Trademaxilta löydät niin klassiset tassuammeet kuin tupla-ammeet ja modernit poreammeetkin! Rankan päivän jälkeen kuumassa kylvyssä on mukava rentoutua ja nauttia rauhasta. Kylpy auttaa irtautumaan arjesta helpolla tavalla. Trademaxilta saat edullisesti monien tunnettujen tuotemerkkien laadukkaita ja kestäviä ammeita. Valikoimaan kuuluu mm. istuma-ammeita, kulmakylpyammeita, suihkuseinällisiä kylpyammeita sekä monia kylpyammeisiin liittyviä lisävarusteita. Trademaxilta ostaminen on helppoa ja turvallista!

Klassiset ja modernit kylpyammeet Trademaxilta

Kylpyammeella lisää viihtyisyyttä kylpyhuoneeseen! Amme mahdollistaa rentoutumisen ja rauhoittumisen koko perheelle.  Meidän mielestämme kaikilla pitää olla mahdollisuus ostaa laadukkaista kylpyammeita edullisesti. Trademaxilta tilaat ammeen helposti ja luotettavasti. Se toimitetaan talosi ulko-ovelle kiinteällä toimitusmaksulla.

Syitä siihen, miksi kylpyamme kannattaa ostaa Trademaxilta

  • Luotettava toimitus talosi ulko-ovelle
  • Kilpailukykyiset hinnat
  • Laadukkaat tuotteet
  • 14 päivän palautusoikeus

Valitsemme tavarantoimittajamme tarkasti ja vaadimme heitä testaamaan tuotteet, joita myymme. Vaadimme tuotteilta laatua, designia ja toimivuutta, ja juuri sellaisia tuotteita löydät verkkokaupastamme. Kun tilaat tuotteen Trademaxilta, voit luottaa siihen, että ostotapahtuma on turvallinen ja toimitus luotettava. Jos sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Pituus
Korkeus
Istumapaikkojen lukumäärä
Väri
Henkilöiden lukumäärä
Muoto
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta