Istuma-ammeet - pieni amme, suuri nautinto

1 edullista tuotetta
Lajittelu

Istuma-amme saattaa olla ratkaisu ongelmaan silloin, kun kylpyhuone on pieni ja tilaa on vähän. Istuma-ammeessa on mahdollista nauttia kylpemisestä ilman, että amme vie liikaa tilaa kylpyhuoneen lattia-alasta. Pienessä ammeessa kylpeminen on lisäksi taloudellista ja ympäristöystävällistä, sillä vettä tarvitaan vain murto-osa suuremman ammeen vesimäärästä. Trademaxin valikoimasta löytyy tyylikkäitä ja edullisia istuma-ammeita joka makuun. Tutustu valikoimaan ja löydä suosikkisi - sen jälkeen pääset nauttimaan mukavista kylpyhetkistä!

Suorat ja kaarevat istuma-ammeet

Trademaxilla on edullisia ns. saniteettiakryylistä valmistettuja istuma-ammeita. Saniteettiakryyli on hyvin suosittu ammeiden ja altaiden valmistuksessa käytetty materiaali, sillä se on pehmeää ja sallii näin vapaamman muotoilun kuten terävien kulmien käytön tuotteissa. Saniteettiakryyli on myös miellyttävän tuntuista, se ei tunnu kylmänäkään epämiellyttävältä ihoa vasten. Märkänäkään materiaali ei ole kovin liukas mikä vähentää liukastumisriskiä ammeessa.

Valikoimastamme löydät eri malliset ja tyyliset istuma-ammeet. Vaihtoehtoja on paljon niin kulmikkaissa kuin pyöreämmissäkin malleissa. Mikä niistä sopii parhaiten sinun kylpyhuoneeseesi? Tutustu tuotteisiin ja uudista kylpyhuoneesi uudella istuma-ammeella jo tänään. Trademaxilta tilaaminen on helppoa ja turvallista. Toimitamme tilauksesi kiinteällä rahdilla talosi ovelle.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Leveys
Korkeus
Väri
Hinta