categoryTopBlock

Mosaiikki

46mosaiikki alessa
Seinälaatat
Cyber Monday

Kaunista kotiasi mosaiikkilaatoilla

Haluatko tavalliset seinät vai kenties, jotakin erikoisempaa? Seinät kodissasi, jotka ovat voivat kastua on hyvä peittää esimerkiksi mosaiikkilaatoilla. Voit myös elävöittää keittiösi värimaailmaa käyttämällä tyylikästä mosaiikkia siellä. Meiltä löydät laadukkaat ja edulliset mosaiikkilaatat jokaiseen makuun.

Missä mosaiikkilaattoja kannattaa käyttää?

Kun olet valinnut suosikkisi voit käyttää sitä, miten haluat. Tavallisin tapa käyttää mosaiikkilaattoja, on keittiön työtason yläpuolella tuomaan uutta ja kaunista tyyliä. Mosaiikkilaatat sopivat myös mainiosti lisäämään tunnelmaa kylpyhuoneeseen.

Kuinka mosaiikkilaatat asennetaan?

Mosaiikkilaatan asentamien on tarkkaa työtä ja saattaa vaatia hieman taitoa. Kannattaa selvittää asennusohjeet tarkasti ennen kuin aloittaa työn. Voit myös konsultoida ammattilaista ennen asentamista.

Kuinka pidän mosaiikkilaatat siistinä?

Tavalliset pesuaineet toimivat loistavasti mosaiikin puhdistamiseen. Ei kannatta käyttää liian voimakkaita pesuaineita, sillä se voi mosaiikkilaatan pinta voi vaurioitua niistä. Suositellemme myös pehmeän liinan käyttämistä mosaiikkilaatan pesussa.

Minkä mosaiikkilaatan valitsen?

Kun ostat mosaiikkia kannattaa valita vaihtoehto, jonka kanssa voit viihtyä vuosiksi eteenpäin. Suurin osa valitsee klassisen mosaiikin, joka pysyy muodikkaana vuodesta toiseen.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Muoto
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Cyber Monday
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Cyber Monday