Ovikatos

92 kpl tuotetta
23d0c5c35e3b7444acb75bb9ff5b458c5c3a72fa.jpg
Kampanja
Asentamalla ulko-oven yläpuolelle katoksen, luot kotisi sisäänkäynnille kutsuvamman ilmeen. Lisäksi katos suojaa ulko-oveasi ja auttaa pitämään talosi hyvässä kunnossa. Trademaxilta löydät edullisia ja laadukkaita ovikatoksia. Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaamme.

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia

Kuinka asennan ovikatoksen?

Monet malleistamme toimitetaan valmiiksi koottuna, mikä tarkoittaa sitä, että sinun tarvitsee vain kiinnittää ne seinään. Muista, että talojen erilaiset julkisivut vaativat erilaisia asennusratkaisuja. Trademaxilta löydät monia erilaisia katosmalleja, jotka ovat yleensä huoltovapaita ja käyttöiältään pitkiä.

Mitä hyötyä on oven yläpuolella olevasta katoksesta?

Ulko-ovesi altistuu käyttöikänsä aikana monenlaisille rasituksille, joten oven yläpuolella oleva katos suojaa ovea vesisateelta, auringolta, tuulelta ja lumelta. Toisin sanoen sisäänkäynnin katos varmistaa sen, että talosi ulko-ovi näyttää hyvältä vielä vuosien ajan.

Millaisia ovikatoksia Trademaxilla on?

Trademaxilta löydät monia erilaisia katosmalleja ja -tyylejä. Jos etsit klassista katosta, jossa on tarkat muodot, löydät sen valikoimastamme. Lisäksi löydät meiltä myös tyyliltään vanhanaikaiset ja retrohenkiset katoksetkin. Toisin sanoen, meillä on jokaiselle jotakin.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja